Büyükekşi'ye ziyarette, genç yetenekler konuşuldu!

SPOR 31.10.2023 - 01:24, Güncelleme: 31.10.2023 - 01:24 15430+ kez okundu.
 

Büyükekşi'ye ziyarette, genç yetenekler konuşuldu!

Giresunspor Başkanı Nahid R. Yamak, geçtiğimiz gün Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi’yi ziyaret ederek; Giresunspor’un genç yeteneklerinin milli takıma kazandırılması için talepte bulundu.
TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleşen görüşmede akademi çalışmaları ve genç oyuncu gelişimi konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Büyükekşi ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşen Giresunspor Başkanı Yamak, Yeşil beyazlı genç yeteneklerin milli takıma kazandırılması ve altyapı sorunlarının iyileştirilmesi için TFF’ye talepte bulundu. Kulüpten yapılan açıklamada; “Bugün, TFF Başkanı Sayın Mehmet Büyükekşi ve yönetim kurulu üyelerine bir ziyaret gerçekleştirdik. Hem Giresunspor'umuzun hem de Türk futbolunun geleceği için genç oyuncularımızın desteklenmesi ve teşvik edilmesi, Türk futboluna ve milli takımlarımıza kısa ve orta vadede kazandırmayı planladığımız Giresunspor altyapısından yetişmiş oyuncularımızın, milli takımlarımız için izlenmesi ve değerlendirilmesi ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Ayrıca altyapımızın fiziki anlamda daha sağlıklı bir şekilde tesisleşmesi ve yeni sahaların yapılması ile ilgili taleplerimizi de kendilerine ilettik.Sayın başkanımıza nazik misafirperverlikleri ve kulübümüze göstermiş oldukları yakın ilgiden dolayı teşekkür ederiz.” İfadeleri kullanıldı.
Giresunspor Başkanı Nahid R. Yamak, geçtiğimiz gün Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi’yi ziyaret ederek; Giresunspor’un genç yeteneklerinin milli takıma kazandırılması için talepte bulundu.

TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleşen görüşmede akademi çalışmaları ve genç oyuncu gelişimi konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Büyükekşi ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşen Giresunspor Başkanı Yamak, Yeşil beyazlı genç yeteneklerin milli takıma kazandırılması ve altyapı sorunlarının iyileştirilmesi için TFF’ye talepte bulundu.

Kulüpten yapılan açıklamada; “Bugün, TFF Başkanı Sayın Mehmet Büyükekşi ve yönetim kurulu üyelerine bir ziyaret gerçekleştirdik. Hem Giresunspor'umuzun hem de Türk futbolunun geleceği için genç oyuncularımızın desteklenmesi ve teşvik edilmesi, Türk futboluna ve milli takımlarımıza kısa ve orta vadede kazandırmayı planladığımız Giresunspor altyapısından yetişmiş oyuncularımızın, milli takımlarımız için izlenmesi ve değerlendirilmesi ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Ayrıca altyapımızın fiziki anlamda daha sağlıklı bir şekilde tesisleşmesi ve yeni sahaların yapılması ile ilgili taleplerimizi de kendilerine ilettik.Sayın başkanımıza nazik misafirperverlikleri ve kulübümüze göstermiş oldukları yakın ilgiden dolayı teşekkür ederiz.” İfadeleri kullanıldı.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.