‘Daha yaşanabilir bir şehir için çalışıyoruz’

GÜNDEM 30.05.2024 - 15:07, Güncelleme: 30.05.2024 - 15:11 2102+ kez okundu.
 

‘Daha yaşanabilir bir şehir için çalışıyoruz’

Giresun Belediyesi şehrin yaşam kalitesini artırmak ve vatandaşların daha iyi bir çevrede yaşamasını sağlamak amacıyla altyapı ve üstyapı çalışmalarını sürdürüyor.
Belediye, şehrin farklı bölgelerinde gerçekleştirdiği çalışmalarla, modern bir altyapı ve çağdaş bir yaşam standardı hedefliyor. Bu kapsamda ekipler tarafından; Çıtlakkale Mahallesi Ak Sokak’ta yol tamiratı, Plajlar Mevkiinde otopark ve yol alanı düzenleme çalışması, Aksu Mahallesi Mehmet İzmen Caddesi’nde içme suyu abone bağlantı çalışması, Hacımiktad Mahallesi Özen Sokak’ta kaldırım ve parke tamiratı, Çınarlar Mahallesi Kuyulu Sokak’ta kanalizasyon hattı çalışması, Osmaniye Mahallesi Sinema Caddesi’nde kaldırım ve parke tamiratı gerçekleştiriliyor. Belediyenin altyapı ve üstyapı çalışmaları, şehrin geleceğine yapılan önemli yatırımlar olarak değerlendirilirken, vatandaşlar da yapılan çalışmaların şehrin yaşam kalitesini artırdığını ve memnuniyetle karşıladıklarını dile getiriyorlar. Belediye yetkilileri, çalışmaların kısa zamanda tamamlanmasının hedeflendiğini dile getirerek, daha yaşanabilir bir Giresun için çalışıldığını kaydetti.
Giresun Belediyesi şehrin yaşam kalitesini artırmak ve vatandaşların daha iyi bir çevrede yaşamasını sağlamak amacıyla altyapı ve üstyapı çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye, şehrin farklı bölgelerinde gerçekleştirdiği çalışmalarla, modern bir altyapı ve çağdaş bir yaşam standardı hedefliyor.

Bu kapsamda ekipler tarafından; Çıtlakkale Mahallesi Ak Sokak’ta yol tamiratı, Plajlar Mevkiinde otopark ve yol alanı düzenleme çalışması, Aksu Mahallesi Mehmet İzmen Caddesi’nde içme suyu abone bağlantı çalışması, Hacımiktad Mahallesi Özen Sokak’ta kaldırım ve parke tamiratı, Çınarlar Mahallesi Kuyulu Sokak’ta kanalizasyon hattı çalışması, Osmaniye Mahallesi Sinema Caddesi’nde kaldırım ve parke tamiratı gerçekleştiriliyor.

Belediyenin altyapı ve üstyapı çalışmaları, şehrin geleceğine yapılan önemli yatırımlar olarak değerlendirilirken, vatandaşlar da yapılan çalışmaların şehrin yaşam kalitesini artırdığını ve memnuniyetle karşıladıklarını dile getiriyorlar.

Belediye yetkilileri, çalışmaların kısa zamanda tamamlanmasının hedeflendiğini dile getirerek, daha yaşanabilir bir Giresun için çalışıldığını kaydetti.

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.