Dededen toruna uzanan meslek

YAŞAM 18.09.2023 - 16:14, Güncelleme: 18.09.2023 - 16:31 10247+ kez okundu.
 

Dededen toruna uzanan meslek

Bulancak Hastane yolunda dede merhum Mehmet Uzunalioğlu, sonra merhum Temel Uzunalioğlu’nun ardından oğlu üçüncü kuşak Murat Uzunalioğlu ve eşi Mehtap Uzunalioğlu’nun işletmeciliğini yaptığı Fileto et Kasap’ta müşteri memnuniyeti her geçen gün artıyor.
Fileto Et, 1970 yılında Bulancak Küçüklü köyünde, dede merhum Mehmet Uzunalioğlu ile başlayan yolculuk, sonra merhum baba Temel Uzunalioğlu ile devam ederken trafik kazası sonucu vefat eden babadan sonra bu kez son kuşak oğlu Murat Uzunalioğlu ile devam ediyor. Bulancak’ta açılalı kısa bir süre olmasına rağmen lezzetini ve kaliteli hizmetini tüketicisiyle tanıştırdı. 100 m² alan içerisinde günlük perakende satışı yanında portföyündeki müşteri çeşitliliğine restaurantları da ekleyip hedefine çok kısa bir zaman içerisinde ulaşmaya başladı. İlk günkü isteği, hırsı ve hizmet kalitesinden ödün vermeyen Fileto Et, müşteri memnuniyetini ilke edinen ve tüketicinin zaman içinde değişen isteklerine cevap verebilecek kaliteli üretim anlayışını 53 yıllık deneyim ve tecrübesiyle günümüze kadar taşıdı. Etle birlikte pekmez, reçel, zeytin yağ, organik ürünler ve yumurtada mevcut. Yıldız Haber Gazetesi olarak Fileto Et’e bol kazançlar diliyoruz.  
Bulancak Hastane yolunda dede merhum Mehmet Uzunalioğlu, sonra merhum Temel Uzunalioğlu’nun ardından oğlu üçüncü kuşak Murat Uzunalioğlu ve eşi Mehtap Uzunalioğlu’nun işletmeciliğini yaptığı Fileto et Kasap’ta müşteri memnuniyeti her geçen gün artıyor.

Fileto Et, 1970 yılında Bulancak Küçüklü köyünde, dede merhum Mehmet Uzunalioğlu ile başlayan yolculuk, sonra merhum baba Temel Uzunalioğlu ile devam ederken trafik kazası sonucu vefat eden babadan sonra bu kez son kuşak oğlu Murat Uzunalioğlu ile devam ediyor.

Bulancak’ta açılalı kısa bir süre olmasına rağmen lezzetini ve kaliteli hizmetini tüketicisiyle tanıştırdı. 100 m² alan içerisinde günlük perakende satışı yanında portföyündeki müşteri çeşitliliğine restaurantları da ekleyip hedefine çok kısa bir zaman içerisinde ulaşmaya başladı. İlk günkü isteği, hırsı ve hizmet kalitesinden ödün vermeyen Fileto Et, müşteri memnuniyetini ilke edinen ve tüketicinin zaman içinde değişen isteklerine cevap verebilecek kaliteli üretim anlayışını 53 yıllık deneyim ve tecrübesiyle günümüze kadar taşıdı. Etle birlikte pekmez, reçel, zeytin yağ, organik ürünler ve yumurtada mevcut. Yıldız Haber Gazetesi olarak Fileto Et’e bol kazançlar diliyoruz.

 

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Emir
(18.09.2023 17:55 - #73558)
Ck gzl
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.