Doğanın kalbinde yöresel lezzetler ve kahvaltı keyfi

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 30.05.2024 - 11:25, Güncelleme: 30.05.2024 - 11:29 2408+ kez okundu.
 

Doğanın kalbinde yöresel lezzetler ve kahvaltı keyfi

Doğayla iç içe bir hafta sonu kaçamağı mı arıyorsunuz? Hem yöresel lezzetlerin tadına bakmak hem de muhteşem manzaranın keyfini çıkarmak mı istiyorsunuz? O zaman Kuşluhan Köyü'nü keşfetme zamanı geldi!
Kuşluhan Köyü Muhtarı Neriman Şahin, 1 Haziran'da yöresel ürünler pazarı ve kahvaltı salonunu tekrar faaliyete geçirerek kadın kalkınma kooperatifi kurma yolunda önemli bir adım atıyor. Bu oluşum, köyde birlik, beraberlik, kalkınma ve dayanışmayı teşvik etmeyi amaçlıyor. Muhtar Şahin, "Köyümüzde birlik, beraberlik, kalkınma ve dayanışma adına önemli bir mesafe kat edecek olan bu oluşuma katılacak olan Kuşluhan köyü kadınlarına şimdiden bol kazançlar diliyorum" dedi. Muhteşem doğası, havası ve yöresel lezzetleri ile hafta sonu kahvaltısını doğa eşliğinde yapmak isteyenler için Kuşluhan Köyü eşsiz bir fırsat sunuyor. Bulancak Merkeze sadece 7km uzaklıktaki köy, sizleri bekliyor!
Doğayla iç içe bir hafta sonu kaçamağı mı arıyorsunuz? Hem yöresel lezzetlerin tadına bakmak hem de muhteşem manzaranın keyfini çıkarmak mı istiyorsunuz? O zaman Kuşluhan Köyü'nü keşfetme zamanı geldi!

Kuşluhan Köyü Muhtarı Neriman Şahin, 1 Haziran'da yöresel ürünler pazarı ve kahvaltı salonunu tekrar faaliyete geçirerek kadın kalkınma kooperatifi kurma yolunda önemli bir adım atıyor. Bu oluşum, köyde birlik, beraberlik, kalkınma ve dayanışmayı teşvik etmeyi amaçlıyor.

Muhtar Şahin, "Köyümüzde birlik, beraberlik, kalkınma ve dayanışma adına önemli bir mesafe kat edecek olan bu oluşuma katılacak olan Kuşluhan köyü kadınlarına şimdiden bol kazançlar diliyorum" dedi.

Muhteşem doğası, havası ve yöresel lezzetleri ile hafta sonu kahvaltısını doğa eşliğinde yapmak isteyenler için Kuşluhan Köyü eşsiz bir fırsat sunuyor. Bulancak Merkeze sadece 7km uzaklıktaki köy, sizleri bekliyor!

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.