'Eğitimde uğur eğitim kurumları farkı'

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.08.2015 - 22:38, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3805+ kez okundu.
 

'Eğitimde uğur eğitim kurumları farkı'

Bahçeşehir Uğur Eğitim kurumları olarak eğitimde nitelik ve kalitenin artırılması konusunda,...
...üzerlerine düşen görev her ne ise  yerine getireceklerini belirten Türkiye Uğur Hazırlık Liseleri Koordinatörü Kaya Aydın, Dershane ve özel okulların verdiği eğitimin birleştirilmiş halini öğrencilere sunacak olan Uğur Anadolu Hazırlık Liselerinin, öğrencisinin akademik lise eğitimiyle, üniversite giriş sınavına hazırlığını, kariyer planlamasını, üniversite sonrası iş dünyasına ve yaşama hazırlığını tek çatı altında çözmeyi taahhüt eden bir ihtisas okulu olacağını söyledi. Uğur Hazırlık Liseleri'nin Akademik Kur Sistemi'nden kariyer planlama modeline, fiziki yapısından öğretmen kadrosuna, özgün yayınından yıllık çalışma programına kadar okul dışında hiçbir eğitim gereksinimi kalmayacak şekilde tasarlanmış özel, farklı bir Anadolu lisesi olduğuna dikkat çeken Uğur Hazırlık Liseleri Genel Koordinatörü Kaya Aydın, “Uğur Hazırlık Anadolu Liseleri'nde her öğrenci, alanında uzmanlaşmış 3 ayrı danışman tarafından takip edilecek. Öğrencilerin okul dışındaki zamanlarını ve tüm Pazar günlerini kendi ilgi alanlarına ve gelişimlerine ayırma olanağı bulacak. Bunun için tamamlama ve pekiştirme amacıyla verilen tüm ödev ve çalışmaların mümkün olduğunca okulda tamamlanması sağlanacak” dedi. Uğur Hazırlık Liseleri öğrenciye zaman, veliye ekonomik tasarruf, topluma nitelikli eğitimde fırsat eşitliği sunan, toplumun her kesiminin erişebilir olduğu, eğitimde 45 yıllık birikim, tecrübe ve başarının bileşkesiyle oluştuğunu söyleyen Aydın, UHL'nin Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumlan bünyesinde açılan bir özel lise olduğunu, bugün düşünülüp yarın hayata geçirilmiş bir model değil, eğitimi bilen birçok bilim insanı, eğitimci ve yöneticilerle 2 yıldır üzerinde çalışılan bir sistem olduğunu özellikle belirti.
Bahçeşehir Uğur Eğitim kurumları olarak eğitimde nitelik ve kalitenin artırılması konusunda,...

...üzerlerine düşen görev her ne ise  yerine getireceklerini belirten Türkiye Uğur Hazırlık Liseleri Koordinatörü Kaya Aydın, Dershane ve özel okulların verdiği eğitimin birleştirilmiş halini öğrencilere sunacak olan Uğur Anadolu Hazırlık Liselerinin, öğrencisinin akademik lise eğitimiyle, üniversite giriş sınavına hazırlığını, kariyer planlamasını, üniversite sonrası iş dünyasına ve yaşama hazırlığını tek çatı altında çözmeyi taahhüt eden bir ihtisas okulu olacağını söyledi.

Uğur Hazırlık Liseleri'nin Akademik Kur Sistemi'nden kariyer planlama modeline, fiziki yapısından öğretmen kadrosuna, özgün yayınından yıllık çalışma programına kadar okul dışında hiçbir eğitim gereksinimi kalmayacak şekilde tasarlanmış özel, farklı bir Anadolu lisesi olduğuna dikkat çeken Uğur Hazırlık Liseleri Genel Koordinatörü Kaya Aydın, “Uğur Hazırlık Anadolu Liseleri'nde her öğrenci, alanında uzmanlaşmış 3 ayrı danışman tarafından takip edilecek. Öğrencilerin okul dışındaki zamanlarını ve tüm Pazar günlerini kendi ilgi alanlarına ve gelişimlerine ayırma olanağı bulacak. Bunun için tamamlama ve pekiştirme amacıyla verilen tüm ödev ve çalışmaların mümkün olduğunca okulda tamamlanması sağlanacak” dedi. Uğur Hazırlık Liseleri öğrenciye zaman, veliye ekonomik tasarruf, topluma nitelikli eğitimde fırsat eşitliği sunan, toplumun her kesiminin erişebilir olduğu, eğitimde 45 yıllık birikim, tecrübe ve başarının bileşkesiyle oluştuğunu söyleyen Aydın, UHL'nin Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumlan bünyesinde açılan bir özel lise olduğunu, bugün düşünülüp yarın hayata geçirilmiş bir model değil, eğitimi bilen birçok bilim insanı, eğitimci ve yöneticilerle 2 yıldır üzerinde çalışılan bir sistem olduğunu özellikle belirti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.