Engelliler Haftası Bulancak'ta kutlandı!

GÜNDEM 13.05.2024 - 16:20, Güncelleme: 13.05.2024 - 16:20 2277+ kez okundu.
 

Engelliler Haftası Bulancak'ta kutlandı!

Bulancak Engelliler Derneği, 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası'nı dolu dolu etkinliklerle geçirdi.
Program, dernekte düzenlenen çelenk sunumuyla başladı. Ardından Giresun Valiliği'nin düzenlediği Farkındalık Yürüyüşü ve Kutlama Programı'na katılan dernek üyeleri, bu anlamlı günde bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı. Haftanın en özel gecelerinden biri ise dernekte gerçekleşti. Değerli Ses Sanatçısı Doğancan Yıldırım'ın sahne aldığı gecede engelli bireyler ve aileleri keyifli bir akşam geçirdi. Yıldırım'ın güzel sesiyle neşe kattığı gecede, engellilerin yaşamına dair farkındalık da artırıldı. Bulancak Engelliler Derneği Başkanı Mehmet Muslu yaptığı açıklamada, “Engelliler Haftası'nı anlamlı etkinliklerle kutlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu hafta boyunca engelli bireylerimizin sesini duyurmak, topluma farkındalık yaratmak için elimizden geleni yaptık. Herkese katılımları için teşekkür ederiz” dedi.
Bulancak Engelliler Derneği, 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası'nı dolu dolu etkinliklerle geçirdi.

Program, dernekte düzenlenen çelenk sunumuyla başladı. Ardından Giresun Valiliği'nin düzenlediği Farkındalık Yürüyüşü ve Kutlama Programı'na katılan dernek üyeleri, bu anlamlı günde bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı. Haftanın en özel gecelerinden biri ise dernekte gerçekleşti. Değerli Ses Sanatçısı Doğancan Yıldırım'ın sahne aldığı gecede engelli bireyler ve aileleri keyifli bir akşam geçirdi. Yıldırım'ın güzel sesiyle neşe kattığı gecede, engellilerin yaşamına dair farkındalık da artırıldı.

Bulancak Engelliler Derneği Başkanı Mehmet Muslu yaptığı açıklamada, “Engelliler Haftası'nı anlamlı etkinliklerle kutlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu hafta boyunca engelli bireylerimizin sesini duyurmak, topluma farkındalık yaratmak için elimizden geleni yaptık. Herkese katılımları için teşekkür ederiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.