Engelliler haftasında oda başkanlarından anlamlı ziyaret

GÜNDEM 13.05.2024 - 21:18, Güncelleme: 13.05.2024 - 21:18 3177+ kez okundu.
 

Engelliler haftasında oda başkanlarından anlamlı ziyaret

Bulancak Engelliler Derneği, 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası kapsamında anlamlı bir ziyarete ev sahipliği yaptı.
Derneği, Bulancak Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Mürsel Aktay ve Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Aydın ziyaret etti. Ziyarette engelli vatandaşlarımızın yaşadığı sorunlar ve çözüm önerileri ele alındı. Engellilerin topluma kazandırılması ve yaşam kalitelerinin artırılması için neler yapılabileceği konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Dernek Başkanı, ziyaretlerinden dolayı Başkan Mürsel Aktay’a ve Başkan Mustafa Aydın'a teşekkür ederek, engelli vatandaşlara her zaman destek olmalarından dolayı şükranlarını iletti.
Bulancak Engelliler Derneği, 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası kapsamında anlamlı bir ziyarete ev sahipliği yaptı.

Derneği, Bulancak Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Mürsel Aktay ve Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Aydın ziyaret etti.

Ziyarette engelli vatandaşlarımızın yaşadığı sorunlar ve çözüm önerileri ele alındı. Engellilerin topluma kazandırılması ve yaşam kalitelerinin artırılması için neler yapılabileceği konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Dernek Başkanı, ziyaretlerinden dolayı Başkan Mürsel Aktay’a ve Başkan Mustafa Aydın'a teşekkür ederek, engelli vatandaşlara her zaman destek olmalarından dolayı şükranlarını iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.