Ergüney, Kadıköy Life’da

GÜNDEM 25.03.2022 - 11:18, Güncelleme: 25.03.2022 - 11:18 33758+ kez okundu.
 

Ergüney, Kadıköy Life’da

Bulancaklı hemşerimiz Şahin Ergüney, 18 yıldır yayın hayatını sürdüren ve bu ay 104. sayısı ile okuyucuları ile buluşan Kadıköy Life dergisinin konuğu oldu.
Geçtiğimiz haftalarda televizyon dizi tarihinde ender rastlanan bir şekilde bir gün arayla iki dizide birden rol alan başarılı oyuncu Ergüney, Pınar Baltacı ile keyifli bir röportaj gerçekleştirerek, bu röportajında da doğup büyüdüğü toprakları anmayı unutmadı. Atv ekranlarında Bozdağ Film tarafından yayınlanan Destan dizisinde Kün Ata karakteri ile seyirci karşısında olduğunu hatırlatan Ergüney, çekimlerin Karadeniz sahiline yakın yemyeşil bir vadinin ortasında çekildiğini belirterek, “Bir Giresunlu olarak, Karadeniz’in havasını solumak beni ayrıca mutlu ediyor” ifadelerini kullandı.
Bulancaklı hemşerimiz Şahin Ergüney, 18 yıldır yayın hayatını sürdüren ve bu ay 104. sayısı ile okuyucuları ile buluşan Kadıköy Life dergisinin konuğu oldu.

Geçtiğimiz haftalarda televizyon dizi tarihinde ender rastlanan bir şekilde bir gün arayla iki dizide birden rol alan başarılı oyuncu Ergüney, Pınar Baltacı ile keyifli bir röportaj gerçekleştirerek, bu röportajında da doğup büyüdüğü toprakları anmayı unutmadı.

Atv ekranlarında Bozdağ Film tarafından yayınlanan Destan dizisinde Kün Ata karakteri ile seyirci karşısında olduğunu hatırlatan Ergüney, çekimlerin Karadeniz sahiline yakın yemyeşil bir vadinin ortasında çekildiğini belirterek, “Bir Giresunlu olarak, Karadeniz’in havasını solumak beni ayrıca mutlu ediyor” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.