Eşinden uzaklaştırma kararı bulunan koca eve girmek isteyince tutuklandı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.09.2023 - 17:45, Güncelleme: 08.09.2023 - 17:04 5651+ kez okundu.
 

Eşinden uzaklaştırma kararı bulunan koca eve girmek isteyince tutuklandı

Eşinden uzaklaştırma kararı bulunan koca eve girmek isteyince tutuklandı
Samsun’da eşiyle uzaklaştırma kararı bulunan bir kişi eve gidip eşyasını almak için kapıyı kırmaya çalışınca çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.Olay, Samsun’un İlkadım ilçesi Unkapanı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, eşi E.C. ile boşanma aşamasında oldukları öğrenilen H.C., hakkında eşinden uzaklaştırma kararı olmasına rağmen eve gidip eşyasını almak istedi. Evin kapısını kırarak içeri girmek istediği ileri sürülen H.C. polis tarafından gözaltına alındı. İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliğindeki sorgulanması tamamlanan H.Ç. bugün çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.
Eşinden uzaklaştırma kararı bulunan koca eve girmek isteyince tutuklandı
Samsun’da eşiyle uzaklaştırma kararı bulunan bir kişi eve gidip eşyasını almak için kapıyı kırmaya çalışınca çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Olay, Samsun’un İlkadım ilçesi Unkapanı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, eşi E.C. ile boşanma aşamasında oldukları öğrenilen H.C., hakkında eşinden uzaklaştırma kararı olmasına rağmen eve gidip eşyasını almak istedi. Evin kapısını kırarak içeri girmek istediği ileri sürülen H.C. polis tarafından gözaltına alındı. İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliğindeki sorgulanması tamamlanan H.Ç. bugün çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Samsun HABERİ

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.