Esnaf pandemiye değil, faturalara yenildi

EKONOMİ 22.02.2022 - 17:15, Güncelleme: 22.02.2022 - 17:31 6801+ kez okundu.
 

Esnaf pandemiye değil, faturalara yenildi

Ev ve işyerlerine gelen elektrik faturaları vatandaşın canını yakmaya devam ediyor.
Bulancak'ta faaliyet gösteren bir çay evi, son zamanlarda elektrik fiyatlarında ki fahiş zamlara dayanamayarak kapatma kararı aldı. İşletme sahibi Yalçın Kısa elektrik faturası nedeniyle iş yerinin camına astığı, ‘’Pandemi’ye değil, elektrik faturasına yenildik. Kapatıyoruz’’ yazısı ve 2 ayda art arda gelen 1051 lira ve 1048 liralık elektrik faturalarını astı. İşletme sahibi Yalçın Kısa; ‘Koranavirüs salgını sebebi ile pandemi sürecinde bile ayakta kaldık ama bizi elektrik faturalarına gelen zamlar bitirdi. Aralık - Ocak döneminde 1051 lira elektrik faturası geldi. Soğuk kış günlerinde tasarruf yapmak için elektrik ısıtıcısını kapatarak sıcak su torbası ile ısınma sağladım. Ama Ocak – Şubat dönemi tasarruf ettiğim halde 1048 lira geldi. Ne dolap çalıştırdık ne ısıtıcı lakin yine de böyle bir fatura geldi, artık esnaf olarak dayanacak gücümüz kalmadı bende kapatma kararı aldım. İki yıl boyunca pandemi ile savaştık ama nafile pandemiye değil de son elektrik faturasını görünce şok oldum. Çaresiz kaldım ‘’Pandemi’ye değil, elektrik faturasına yenildik. Kapatıyoruz’ diye yazı yazdım’ dedi
Ev ve işyerlerine gelen elektrik faturaları vatandaşın canını yakmaya devam ediyor.

Bulancak'ta faaliyet gösteren bir çay evi, son zamanlarda elektrik fiyatlarında ki fahiş zamlara dayanamayarak kapatma kararı aldı.

İşletme sahibi Yalçın Kısa elektrik faturası nedeniyle iş yerinin camına astığı, ‘’Pandemi’ye değil, elektrik faturasına yenildik. Kapatıyoruz’’ yazısı ve 2 ayda art arda gelen 1051 lira ve 1048 liralık elektrik faturalarını astı.

İşletme sahibi Yalçın Kısa; ‘Koranavirüs salgını sebebi ile pandemi sürecinde bile ayakta kaldık ama bizi elektrik faturalarına gelen zamlar bitirdi. Aralık - Ocak döneminde 1051 lira elektrik faturası geldi. Soğuk kış günlerinde tasarruf yapmak için elektrik ısıtıcısını kapatarak sıcak su torbası ile ısınma sağladım. Ama Ocak – Şubat dönemi tasarruf ettiğim halde 1048 lira geldi. Ne dolap çalıştırdık ne ısıtıcı lakin yine de böyle bir fatura geldi, artık esnaf olarak dayanacak gücümüz kalmadı bende kapatma kararı aldım. İki yıl boyunca pandemi ile savaştık ama nafile pandemiye değil de son elektrik faturasını görünce şok oldum. Çaresiz kaldım ‘’Pandemi’ye değil, elektrik faturasına yenildik. Kapatıyoruz’ diye yazı yazdım’ dedi

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.