Espiye Şehit Cengiz Sarıbaş MTL çiftte Türkiye Şampiyonluğu yaşadı!

YAŞAM 06.06.2023 - 12:29, Güncelleme: 06.06.2023 - 12:29 4784+ kez okundu.
 

Espiye Şehit Cengiz Sarıbaş MTL çiftte Türkiye Şampiyonluğu yaşadı!

Espiye Şehit Cengiz Sarıbaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi takımı hem genç kızlarda hem de genç erkeklerde Türkiye Şampiyonu oldu.
3-5 Haziran 2023 tarihleri arasında 27 İl'den 42 okul takımı ve 112 sporcunun katılımıyla Karaman ‘da düzenlenen Okul Sporları Floor Curling Gençler Türkiye Şampiyonasında, Espiye Şehit Cengiz Sarıbaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi takımı hem genç kızlarda hem de genç erkeklerde Türkiye Şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza attı. Çifte Şampiyonluk yaşayan Espiye Şehit Cengiz Sarıbaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci/sporcularını, antrenörleri Ata Atakul ve tüm emeği geçenleri tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. 
Espiye Şehit Cengiz Sarıbaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi takımı hem genç kızlarda hem de genç erkeklerde Türkiye Şampiyonu oldu.

3-5 Haziran 2023 tarihleri arasında 27 İl'den 42 okul takımı ve 112 sporcunun katılımıyla Karaman ‘da düzenlenen Okul Sporları Floor Curling Gençler Türkiye Şampiyonasında, Espiye Şehit Cengiz Sarıbaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi takımı hem genç kızlarda hem de genç erkeklerde Türkiye Şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza attı.

Çifte Şampiyonluk yaşayan Espiye Şehit Cengiz Sarıbaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci/sporcularını, antrenörleri Ata Atakul ve tüm emeği geçenleri tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. 

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.