Espiye'de empati etkinliği düzenlendi

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 13.05.2024 - 17:28, Güncelleme: 13.05.2024 - 17:37 3275+ kez okundu.
 

Espiye'de empati etkinliği düzenlendi

Giresun'un Espiye ilçesinde Engelliler Haftası dolayısıyla "Empati" etkinliği gerçekleştirildi.
Kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığında Hükümet Konağı bahçesinde düzenlenen etkinlikte, katılımcılara bazı engellerde testler uygulandı. Kaymakam Taner Tengir, her sağlıklı bireyin bir gün engelli olabileceği gerçeğinin unutulmaması gerektiğini belirterek, “Aynı toplumda birlikte yaşadığımız tüm engelli insanlarımıza yardımcı olmak hepimizin görevidir." dedi. Tengir, programla farkındalık oluşturmak istediklerini söyledi.
Giresun'un Espiye ilçesinde Engelliler Haftası dolayısıyla "Empati" etkinliği gerçekleştirildi.

Kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığında Hükümet Konağı bahçesinde düzenlenen etkinlikte, katılımcılara bazı engellerde testler uygulandı.

Kaymakam Taner Tengir, her sağlıklı bireyin bir gün engelli olabileceği gerçeğinin unutulmaması gerektiğini belirterek, “Aynı toplumda birlikte yaşadığımız tüm engelli insanlarımıza yardımcı olmak hepimizin görevidir." dedi.

Tengir, programla farkındalık oluşturmak istediklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.