Fındık haftaya 24,50 liradan başladı

YAŞAM 21.06.2021 - 17:41, Güncelleme: 21.06.2021 - 17:41 3039+ kez okundu.
 

Fındık haftaya 24,50 liradan başladı

Giresun serbest piyasasında fındık fiyatı yeni haftaya 24,50 liradan başlangıç yaptı.
Giresun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Bölük, AA muhabirine, 2021 ürünü fındık hasat dönemine 1,5 aydan az bir zaman kaldığını söyledi. Yavaş yavaş mevcut sezonun sonuna gelindiğini, pazarda yeni mahsul dönemi için hazırlıkların devam ettiğini belirten Bölük, piyasanın, devlet tarafından yeni mahsul fındık rekoltesi ile Toprak Mahsulleri Ofisinin (TMO) alım fiyatı açıklamalarına odaklandığını aktardı. Bölük, Giresun serbest piyasasında bir kilogram fındığın yeni haftaya 24,50 lira fiyattan başladığını ifade ederek, pazarda fiyat bakımından durağan seyrin sürdüğünü sözlerine ekledi.
Giresun serbest piyasasında fındık fiyatı yeni haftaya 24,50 liradan başlangıç yaptı.

Giresun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Bölük, AA muhabirine, 2021 ürünü fındık hasat dönemine 1,5 aydan az bir zaman kaldığını söyledi.

Yavaş yavaş mevcut sezonun sonuna gelindiğini, pazarda yeni mahsul dönemi için hazırlıkların devam ettiğini belirten Bölük, piyasanın, devlet tarafından yeni mahsul fındık rekoltesi ile Toprak Mahsulleri Ofisinin (TMO) alım fiyatı açıklamalarına odaklandığını aktardı.

Bölük, Giresun serbest piyasasında bir kilogram fındığın yeni haftaya 24,50 lira fiyattan başladığını ifade ederek, pazarda fiyat bakımından durağan seyrin sürdüğünü sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.