Fındık hasat zamanı vatandaşlar bahçelerine ulaşamıyor!

ASAYİŞ 12.08.2023 - 16:44, Güncelleme: 12.08.2023 - 16:44 5273+ kez okundu.
 

Fındık hasat zamanı vatandaşlar bahçelerine ulaşamıyor!

Geçtiğimiz temmuz ayında gerçekleşen şiddetli sel ve heyelanlar sebebiyle, Doğu Karadeniz’in birçok il ve ilçesinde tahribatlar meydana geldi.
Temmuz ayında yaşanan sel felaketinden sonra Giresun’un Bulancak ilçesinde de birçok bölgede tahribatlar oluştu. Bulancak Deresi, Dereiçi Mevkii’nde yaşanan sel tahribatından kaynaklı; birçok köprü yıkılmış durumda. DSİ’ye bağlı çalışma alanında bulunan tahrip olmuş köprüler, fındık hasat zamanı vatandaşların bahçelerine ulaşamamasına ve mağdur olmasına neden oldu. Bulancak Belediyesi’nin görev alanı dışında bulunan ve Dereiçi Mevkii’nde oluşan mağduriyet; fındık hasat zamanı birçok aileyi zor duruma soktu. Bulancak İçi Mah. Şemsettin Caddesi ile Ucarlı Mah. Taşkındere Sokağın kesiştiği mevkii’de bulunan köprü, mağduriyet yaşanılan yerlerden sadece biri. Daha önce DSİ tarafından yıkım kararı alındığı öğrenilen; ancak bütçe yetersizliğinden dolayı onarılamayan köprü yüzünden mevkide bulunan 5 ailenin fındık hasat zamanı mağduriyet yaşadığı öğrenildi. Vatandaşların daha önce defalarca bu konuyla ilgili Cimer’e şikâyette bulunduğu belirtildi. Yol boyunca, dere üzerinde bulunan birçok yerde; benzer problemlerin yaşandığı ve dere boyunca yapılan korkulukların, bazı bölgelerde hurda hırsızları tarafından çalındığı görüldü.
Geçtiğimiz temmuz ayında gerçekleşen şiddetli sel ve heyelanlar sebebiyle, Doğu Karadeniz’in birçok il ve ilçesinde tahribatlar meydana geldi.

Temmuz ayında yaşanan sel felaketinden sonra Giresun’un Bulancak ilçesinde de birçok bölgede tahribatlar oluştu.

Bulancak Deresi, Dereiçi Mevkii’nde yaşanan sel tahribatından kaynaklı; birçok köprü yıkılmış durumda. DSİ’ye bağlı çalışma alanında bulunan tahrip olmuş köprüler, fındık hasat zamanı vatandaşların bahçelerine ulaşamamasına ve mağdur olmasına neden oldu.



Bulancak Belediyesi’nin görev alanı dışında bulunan ve Dereiçi Mevkii’nde oluşan mağduriyet; fındık hasat zamanı birçok aileyi zor duruma soktu.



Bulancak İçi Mah. Şemsettin Caddesi ile Ucarlı Mah. Taşkındere Sokağın kesiştiği mevkii’de bulunan köprü, mağduriyet yaşanılan yerlerden sadece biri. Daha önce DSİ tarafından yıkım kararı alındığı öğrenilen; ancak bütçe yetersizliğinden dolayı onarılamayan köprü yüzünden mevkide bulunan 5 ailenin fındık hasat zamanı mağduriyet yaşadığı öğrenildi.



Vatandaşların daha önce defalarca bu konuyla ilgili Cimer’e şikâyette bulunduğu belirtildi.



Yol boyunca, dere üzerinde bulunan birçok yerde; benzer problemlerin yaşandığı ve dere boyunca yapılan korkulukların, bazı bölgelerde hurda hırsızları tarafından çalındığı görüldü.



Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.