Galip Atlas tedavi için Almanya’ya gidiyor!

YAŞAM 24.10.2023 - 10:24, Güncelleme: 24.10.2023 - 10:45 21288+ kez okundu.
 

Galip Atlas tedavi için Almanya’ya gidiyor!

Spinal Musküler Atrofi (SMA) hastalığıyla mücadele eden ve hayırseverlerin uzun süren gayretleriyle hedefine ulaşan yardım kampanyası sonrası tedavi olacak olan Galip Atlas için; Giresun Meydanı’nda uğurlama töreni yapıldı.
Önümüzdeki hafta tedavi için Almanya’ya gidecek olan Galip Atlas’a, Giresun Belediyesi önünde etkinlik düzenlendi. Giresun halkının bir araya gelerek destek olduğu Galip Atlas için toplanan yardım miktarı, genç Atlas'ın Spinal Musküler Atrofi (SMA) tedavisini alabilmesi için gerekli olan miktarı karşıladı. Şehrin duyarlılık göstererek bu anlamlı yardımda bulunması, birçok kişiyi duygulandırdı. Giresun Belediyesi önünde gerçekleşen etkinlikte, Atlas ve ailesi, şehir halkının sıcak ve coşkulu ilgisiyle karşılandı. Etkinlikte yapılan konuşmalarda, Galip Atlas'ın tedavisinin başarılı olmasının tüm Giresun için büyük bir mutluluk kaynağı olacağı vurgulandı.
Spinal Musküler Atrofi (SMA) hastalığıyla mücadele eden ve hayırseverlerin uzun süren gayretleriyle hedefine ulaşan yardım kampanyası sonrası tedavi olacak olan Galip Atlas için; Giresun Meydanı’nda uğurlama töreni yapıldı.

Önümüzdeki hafta tedavi için Almanya’ya gidecek olan Galip Atlas’a, Giresun Belediyesi önünde etkinlik düzenlendi. Giresun halkının bir araya gelerek destek olduğu Galip Atlas için toplanan yardım miktarı, genç Atlas'ın Spinal Musküler Atrofi (SMA) tedavisini alabilmesi için gerekli olan miktarı karşıladı. Şehrin duyarlılık göstererek bu anlamlı yardımda bulunması, birçok kişiyi duygulandırdı.

Giresun Belediyesi önünde gerçekleşen etkinlikte, Atlas ve ailesi, şehir halkının sıcak ve coşkulu ilgisiyle karşılandı. Etkinlikte yapılan konuşmalarda, Galip Atlas'ın tedavisinin başarılı olmasının tüm Giresun için büyük bir mutluluk kaynağı olacağı vurgulandı.

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.