GGYD 5. İzmirli İş İnsanları Buluşması

EKONOMİ (YH) - Yıldız Haber | 15.06.2024 - 12:14, Güncelleme: 15.06.2024 - 12:14 7437+ kez okundu.
 

GGYD 5. İzmirli İş İnsanları Buluşması

Genç Girişim ve Yönetişim Derneği (GGYD) İzmir Şubesi’nin bu yıl 5’ınci kez düzenlediği ‘İzmirli İş İnsanları Buluşması’ toplantısında konuşan GGYD İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kiraz, “Birinci hedefimiz üyelerin başarılı bir ticaret hacmine ulaşmasını sağlamak” dedi.
Genç Girişim ve Yönetişim Derneği (GGYD) tarafından düzenlenen 5. İzmirli İş İnsanları Buluşması İzmir Ticaret Odası (İZTO) Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi. Programa konuk olan İzmir Ekonomi Üniversitesi Öğretim Üyesi Ekonomist Prof. Dr. Coşkun Küçüközmen “Dijital Ekonomi ve Paranın Geleceği” konusunda bir sunum gerçekleştirdi. Toplantıya Genç Girişim Yönetişim Derneği Genel Başkanı Nezih Allıoğlu, İzmir Yeminli Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Zengin de katılım gösterdi. Girişim Yönetişim Derneği Genel Başkanı Nezih Allıoğlu,  üyelerinin işbirliklerini artırarak hem kendi şirketlerini büyüttüklerini hem de ülke ekonomisine daha çok katkı sağladıklarına dikkat çekti. Üyeler arası ticaret hacmi gelişmeli GGYD İzmir Şube Başkanı Ahmet Kiraz ise İzmir GGYD İzmir Şubesi’nin 2. yılında önemli atılımlar içinde olduğunu söyledi. Kiraz, “Ayrıca bu etkinliklerin önce yerel yönetimlerden başlayarak ülke geneline yayılmasını ve bütün GGYD kuruluşları arasında iyi bir network alanı oluşmasını sağlayacağız. Birinci hedefimiz üyelerin başarılı bir ticaret hacmine ulaşmasını sağlamak. Sonrasında olay da yerel yönetimlerle iş birliği yapacağız, odalarla ve derneklerle iş birliği yapacağız. Böylece ticaret hacmimizi nasıl geliştirebiliriz diye bakacağız” dedi. Zarar etmekten korkmayın GGYD üyelerine dijitalleşme ve dijital para ekonomisi hakkında bir sunum yapan Prof. Küçüközmen, bir ülkede dijitalleşmenin gerçekleşmesi için öncelikle toplulukların zihinsel olarak bu duruma hazır olması gerektiğini vurguladı. Prof. Küçüközmen “  “Türkiye’de zihniyetin dijitalleşememesi mevcut. Biz bu ruhtan mahrum olarak dijitalleşme yoluna çıkınca eksik oluyoruz. Eğer strateji belirleme gibi bir derdiniz yoksa dijital strateji sizin için bir şey ifade etmez. Her şirket kendi dijital platformunu oluşturma ve geliştirmesi için gereken topluluğu geliştirme becerisine sahip değildir. Değer zincirinizin bir yerinde platformla çalışmanız gerekiyor” dedi. Var olan ve işleyen platformlara dahil olmaktan çekinilmemesi gerektiğini vurgulayan Küçüközmen, “Zarar etmekten korkmak size kaybettirir. Platformlara üye olduğunuz zaman sizin tek başınıza ulaşmakta zorlanacağınız alanlara ulaşabiliyorsunuz. O sebeple risk almaktan ve iyi platformlara girmekten korkmayın” diye konuştu.    
Genç Girişim ve Yönetişim Derneği (GGYD) İzmir Şubesi’nin bu yıl 5’ınci kez düzenlediği ‘İzmirli İş İnsanları Buluşması’ toplantısında konuşan GGYD İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kiraz, “Birinci hedefimiz üyelerin başarılı bir ticaret hacmine ulaşmasını sağlamak” dedi.

Genç Girişim ve Yönetişim Derneği (GGYD) tarafından düzenlenen 5. İzmirli İş İnsanları Buluşması İzmir Ticaret Odası (İZTO) Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi. Programa konuk olan İzmir Ekonomi Üniversitesi Öğretim Üyesi Ekonomist Prof. Dr. Coşkun Küçüközmen “Dijital Ekonomi ve Paranın Geleceği” konusunda bir sunum gerçekleştirdi. Toplantıya Genç Girişim Yönetişim Derneği Genel Başkanı Nezih Allıoğlu, İzmir Yeminli Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Zengin de katılım gösterdi.

Girişim Yönetişim Derneği Genel Başkanı Nezih Allıoğlu,  üyelerinin işbirliklerini artırarak hem kendi şirketlerini büyüttüklerini hem de ülke ekonomisine daha çok katkı sağladıklarına dikkat çekti.

Üyeler arası ticaret hacmi gelişmeli

GGYD İzmir Şube Başkanı Ahmet Kiraz ise İzmir GGYD İzmir Şubesi’nin 2. yılında önemli atılımlar içinde olduğunu söyledi. Kiraz, “Ayrıca bu etkinliklerin önce yerel yönetimlerden başlayarak ülke geneline yayılmasını ve bütün GGYD kuruluşları arasında iyi bir network alanı oluşmasını sağlayacağız. Birinci hedefimiz üyelerin başarılı bir ticaret hacmine ulaşmasını sağlamak. Sonrasında olay da yerel yönetimlerle iş birliği yapacağız, odalarla ve derneklerle iş birliği yapacağız. Böylece ticaret hacmimizi nasıl geliştirebiliriz diye bakacağız” dedi.

Zarar etmekten korkmayın

GGYD üyelerine dijitalleşme ve dijital para ekonomisi hakkında bir sunum yapan Prof. Küçüközmen, bir ülkede dijitalleşmenin gerçekleşmesi için öncelikle toplulukların zihinsel olarak bu duruma hazır olması gerektiğini vurguladı. Prof. Küçüközmen “

 “Türkiye’de zihniyetin dijitalleşememesi mevcut. Biz bu ruhtan mahrum olarak dijitalleşme yoluna çıkınca eksik oluyoruz. Eğer strateji belirleme gibi bir derdiniz yoksa dijital strateji sizin için bir şey ifade etmez. Her şirket kendi dijital platformunu oluşturma ve geliştirmesi için gereken topluluğu geliştirme becerisine sahip değildir. Değer zincirinizin bir yerinde platformla çalışmanız gerekiyor” dedi.

Var olan ve işleyen platformlara dahil olmaktan çekinilmemesi gerektiğini vurgulayan Küçüközmen, “Zarar etmekten korkmak size kaybettirir. Platformlara üye olduğunuz zaman sizin tek başınıza ulaşmakta zorlanacağınız alanlara ulaşabiliyorsunuz. O sebeple risk almaktan ve iyi platformlara girmekten korkmayın” diye konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.