Giresun Baro Başkanı 55. Türkiye Baro Başkanları Toplantısına Katıldı

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 01.07.2024 - 12:54, Güncelleme: 01.07.2024 - 12:54 2275+ kez okundu.
 

Giresun Baro Başkanı 55. Türkiye Baro Başkanları Toplantısına Katıldı

Giresun Baro Başkanı Av. Soner Karademir, Ankara'da düzenlenen 55. Türkiye Baro Başkanları Toplantısı'na katılarak önemli konulara değindi.
Toplantıda yaptığı konuşmada Karademir, CMK ücretlerinin yetersizliği, beraat vekâlet ücretlerinin ödenmemesi, birikmiş adli yardım ödemelerinin yapılmaması, tevkil vekâlet ücretleri, peşin vergi iddiaları ve mesleğin genel sorunlarına ilişkin görüş, öneri ve eleştirilerini paylaştı. Av. Soner Karademir, toplantının düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, "Mesleğimizin ve meslektaşlarımızın sorunları çözülünceye kadar mücadeleye var gücümüzle devam edeceğimizi kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız," dedi.
Giresun Baro Başkanı Av. Soner Karademir, Ankara'da düzenlenen 55. Türkiye Baro Başkanları Toplantısı'na katılarak önemli konulara değindi.

Toplantıda yaptığı konuşmada Karademir, CMK ücretlerinin yetersizliği, beraat vekâlet ücretlerinin ödenmemesi, birikmiş adli yardım ödemelerinin yapılmaması, tevkil vekâlet ücretleri, peşin vergi iddiaları ve mesleğin genel sorunlarına ilişkin görüş, öneri ve eleştirilerini paylaştı.

Av. Soner Karademir, toplantının düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, "Mesleğimizin ve meslektaşlarımızın sorunları çözülünceye kadar mücadeleye var gücümüzle devam edeceğimizi kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız," dedi.

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.