Giresun Sanayisi Devlere Ev Sahipliği Yapıyor! İki Firma İlk 500'te

EKONOMİ (YH) - Yıldız Haber | 26.06.2024 - 10:56, Güncelleme: 26.06.2024 - 10:56 3868 kez okundu.
 

Giresun Sanayisi Devlere Ev Sahipliği Yapıyor! İki Firma İlk 500'te

Giresun, Türkiye'nin sanayi devleri arasında yerini sağlamlaştırıyor. İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen...
Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde bu yıl da Giresun'dan iki firma yer aldı. Giresun'un Gurur Kaynağı: Yavuzkan Hazel Gıda ve Yavuz Gıda Giresun 2. Organize Sanayi Müdürü Mete Bahadır Yılmaz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "2. Organize Sanayi Bölgemizde faaliyet gösteren Yavuzkan Hazel Gıda San. Tic. Ltd. Şti. 326. sırada, Yavuz Gıda San. Tic. A.Ş. ise 500. sırada yer alarak Giresun sanayimizin gurur kaynağı oldular" dedi. Fındık İşleme ve Paketlemede Öncüler Yılmaz, sözlerine şu şekilde devam etti: "Fındık işleme ve paketleme sektöründe öncü firmalardan olan Yavuzkan Hazel Gıda ve Yavuz Gıda, bu başarılarıyla ilimizin tarımsal potansiyelini katma değerli ürünlere dönüştürmedeki başarılarını da gözler önüne sermektedir. Her iki firmamızın da bu önemli başarısı, ilimizin sanayileşme hamlesinde önemli bir kilometre taşı olmuştur." Giresun'un Ekonomik Kalkınmasına Katkı Yavuzkan ve Yavuz Gıda firmalarının Giresun'un istihdamına ve kalkınmasına sağladıkları katkılar için teşekkür eden Yılmaz, "Giresun'un sanayi alanındaki bu yükselişi, şehrimizin ekonomik kalkınmasına büyük katkı sağlıyor. Firmalarımızı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz" dedi.  
Giresun, Türkiye'nin sanayi devleri arasında yerini sağlamlaştırıyor. İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen...

Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde bu yıl da Giresun'dan iki firma yer aldı.

Giresun'un Gurur Kaynağı: Yavuzkan Hazel Gıda ve Yavuz Gıda

Giresun 2. Organize Sanayi Müdürü Mete Bahadır Yılmaz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "2. Organize Sanayi Bölgemizde faaliyet gösteren Yavuzkan Hazel Gıda San. Tic. Ltd. Şti. 326. sırada, Yavuz Gıda San. Tic. A.Ş. ise 500. sırada yer alarak Giresun sanayimizin gurur kaynağı oldular" dedi.

Fındık İşleme ve Paketlemede Öncüler

Yılmaz, sözlerine şu şekilde devam etti: "Fındık işleme ve paketleme sektöründe öncü firmalardan olan Yavuzkan Hazel Gıda ve Yavuz Gıda, bu başarılarıyla ilimizin tarımsal potansiyelini katma değerli ürünlere dönüştürmedeki başarılarını da gözler önüne sermektedir. Her iki firmamızın da bu önemli başarısı, ilimizin sanayileşme hamlesinde önemli bir kilometre taşı olmuştur."

Giresun'un Ekonomik Kalkınmasına Katkı

Yavuzkan ve Yavuz Gıda firmalarının Giresun'un istihdamına ve kalkınmasına sağladıkları katkılar için teşekkür eden Yılmaz, "Giresun'un sanayi alanındaki bu yükselişi, şehrimizin ekonomik kalkınmasına büyük katkı sağlıyor. Firmalarımızı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.