Giresun'a bir ilki daha yaşattılar

SPOR 23.09.2023 - 19:05, Güncelleme: 23.09.2023 - 19:08 7605+ kez okundu.
 

Giresun'a bir ilki daha yaşattılar

Görele Belediyespor Hentbol Takımı, Giresun'a bir ilki daha yaşatarak, EHF Kadınlar Avrupa Kupasında ilk galibiyetlerini aldılar.
Giresun'u Kadınlar Hentbol Süper Liginde temsil eden Görele Belediyespor, EHF Kadınlar Avrupa Kupası ilk maçında, Hırvatistan'ın ZTK Dugo Selo 55 takımını 28-27 skorla mağlup etti. Muhteşem bir seyirci desteği ile oynayan kadın hentbolcularımız ilk seti 17-9 önde bitirirken maçı ise 28-27 almayı başardılar. Rövanş maçı 30 Eylül Cumartesi günü Hırvastistan'ın Zagreb kentinin Dugo Selo ilçesinde oynanacak. 
Görele Belediyespor Hentbol Takımı, Giresun'a bir ilki daha yaşatarak, EHF Kadınlar Avrupa Kupasında ilk galibiyetlerini aldılar.

Giresun'u Kadınlar Hentbol Süper Liginde temsil eden Görele Belediyespor, EHF Kadınlar Avrupa Kupası ilk maçında, Hırvatistan'ın ZTK Dugo Selo 55 takımını 28-27 skorla mağlup etti.

Muhteşem bir seyirci desteği ile oynayan kadın hentbolcularımız ilk seti 17-9 önde bitirirken maçı ise 28-27 almayı başardılar.

Rövanş maçı 30 Eylül Cumartesi günü Hırvastistan'ın Zagreb kentinin Dugo Selo ilçesinde oynanacak. 

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.