Giresun’da 100. Yıl coşkusu!

GÜNDEM 25.10.2023 - 13:49, Güncelleme: 25.10.2023 - 16:07 15076+ kez okundu.
 

Giresun’da 100. Yıl coşkusu!

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamaları kapsamında Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen "Sonsuza Kadar Sür" adlı 100. Yıl Bisiklet Sürme Etkinliği ve Giresun Liman Başkanlığı ve Üçkayalar Su Ürünleri Kooperatifi iş birliğinde gerçekleştirilen deniz etkinliğine katıldı.
Denizde yanan meşaleler ve bisiklet sürücülerinin coşkulu sürüşleri, Karadeniz'in serin sularında ve Giresun sokaklarında, Cumhuriyet Bayramı’nın kutlamalarına renk kattı. Vali Mehmet Fatih Serdengeçti, "Bugün, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. kuruluş yıl dönümünü kutladığımız bu özel haftada, Giresun'da hem denizde hem de karada böyle anlamlı etkinliklerde bulunmak gurur verici. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ilkeleri doğrultusunda daha aydınlık yarınlara yürümekte kararlıyız. Bu etkinlikler, birlik ve beraberlik duygularımızı pekiştirmek için güzel bir fırsattır. Denizde yakılacak meşaleler, Cumhuriyetimizin aydınlık geleceğine olan inancımızı simgeliyor. Hep birlikte sonsuza kadar sürdüreceğimiz bu güzel ülkemizin Cumhuriyet Bayramı'nı coşkuyla kutluyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 'Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim.' sözleriyle bu etkinlikte bulunan tüm sporcularımıza, bu ilkeyi benimseyerek büyük başarılar ve aydınlık yarınlar diliyorum." ifadelerini kullanarak, Cumhuriyet'in temel değerlerine vurgu yapmanın yanı sıra sağlıklı yaşamın önemini de vurguladı.  
Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamaları kapsamında Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen "Sonsuza Kadar Sür" adlı 100. Yıl Bisiklet Sürme Etkinliği ve Giresun Liman Başkanlığı ve Üçkayalar Su Ürünleri Kooperatifi iş birliğinde gerçekleştirilen deniz etkinliğine katıldı.

Denizde yanan meşaleler ve bisiklet sürücülerinin coşkulu sürüşleri, Karadeniz'in serin sularında ve Giresun sokaklarında, Cumhuriyet Bayramı’nın kutlamalarına renk kattı.

Vali Mehmet Fatih Serdengeçti, "Bugün, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. kuruluş yıl dönümünü kutladığımız bu özel haftada, Giresun'da hem denizde hem de karada böyle anlamlı etkinliklerde bulunmak gurur verici.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ilkeleri doğrultusunda daha aydınlık yarınlara yürümekte kararlıyız. Bu etkinlikler, birlik ve beraberlik duygularımızı pekiştirmek için güzel bir fırsattır. Denizde yakılacak meşaleler, Cumhuriyetimizin aydınlık geleceğine olan inancımızı simgeliyor. Hep birlikte sonsuza kadar sürdüreceğimiz bu güzel ülkemizin Cumhuriyet Bayramı'nı coşkuyla kutluyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 'Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim.' sözleriyle bu etkinlikte bulunan tüm sporcularımıza, bu ilkeyi benimseyerek büyük başarılar ve aydınlık yarınlar diliyorum." ifadelerini kullanarak, Cumhuriyet'in temel değerlerine vurgu yapmanın yanı sıra sağlıklı yaşamın önemini de vurguladı.

 







Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.