Giresun'da çocuklara ve annelerine keyifli bir mekan!

YAŞAM 30.05.2024 - 16:23, Güncelleme: 30.05.2024 - 16:28 4337+ kez okundu.
 

Giresun'da çocuklara ve annelerine keyifli bir mekan!

Giresun'da açılan Honey Bugs isimli Anne-Çocuk Etkinlik Merkezi ve Cafe, çocuklara ve annelerine keyifli bir zaman geçirme imkanı sunuyor.
Onur Çakır tarafından Güre Mahallesi Bağman Evlerinde açılan Honey Bugs, 12-66 ay aralığı çocuklar için özel olarak tasarlanmış bir mekan olarak karşımıza çıktı. Anneler ve çocukları burada birlikte oyun oynayarak, atölyelere katılıyor ve keyifli vakit geçiriyorlar. Honey Bugs'ta neler var? Farklı yaş gruplarına uygun oyun alanları bulunan Honey Bugs'ta 12-66 ay arasındaki çocuklar için özel olarak tasarlanmış oyun alanları bulunuyor. Bu alanlarda çocuklar güvenli bir şekilde oyun oynayarak, yeni şeyler keşfediyor. Eğlenceli atölyeler bulunan Honey Bugs'ta çocuklar için resim, müzik, el sanatları gibi birçok farklı atölye düzenleniyor. Bu atölyelerde çocuklar hem eğleniyor hem de yeni beceriler kazanıyor. Honey Bugs'ta aynı zamanda anneler ve çocuklar için lezzetli yiyecekler ve içecekler de sunuluyor.
Giresun'da açılan Honey Bugs isimli Anne-Çocuk Etkinlik Merkezi ve Cafe, çocuklara ve annelerine keyifli bir zaman geçirme imkanı sunuyor.

Onur Çakır tarafından Güre Mahallesi Bağman Evlerinde açılan Honey Bugs, 12-66 ay aralığı çocuklar için özel olarak tasarlanmış bir mekan olarak karşımıza çıktı.

Anneler ve çocukları burada birlikte oyun oynayarak, atölyelere katılıyor ve keyifli vakit geçiriyorlar.

Honey Bugs'ta neler var?

Farklı yaş gruplarına uygun oyun alanları bulunan Honey Bugs'ta 12-66 ay arasındaki çocuklar için özel olarak tasarlanmış oyun alanları bulunuyor. Bu alanlarda çocuklar güvenli bir şekilde oyun oynayarak, yeni şeyler keşfediyor. Eğlenceli atölyeler bulunan Honey Bugs'ta çocuklar için resim, müzik, el sanatları gibi birçok farklı atölye düzenleniyor. Bu atölyelerde çocuklar hem eğleniyor hem de yeni beceriler kazanıyor. Honey Bugs'ta aynı zamanda anneler ve çocuklar için lezzetli yiyecekler ve içecekler de sunuluyor.

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.