Giresun’da iş kazası! Sevenlerini yasa boğdu!

ASAYİŞ 16.10.2023 - 18:54, Güncelleme: 16.10.2023 - 18:54 22235+ kez okundu.
 

Giresun’da iş kazası! Sevenlerini yasa boğdu!

Giresun'un Keşap ilçesinde su ürünleri havuzu inşaatında meydana gelen iş kazasında 1 kişi hayatını kaybederek sevenlerini yasa boğdu.
Giresun'un Keşap ilçesi Düzköy açıklarına yapımı devam eden ve yöre halkı tarafından yapılmasına tepki gösterilen su ürünü yetiştirme havuz inşaatında meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybetti. Alınan bilgiye havuz inşaatında meydana gelen elim kazada hayatını kaybeden kişinin, 24 Haziran 2023'de tarihinde hayatını kaybeden Giresun'un tanınmış simalarından Yusuf Özel'in oğlu Emin olduğu bilgisine ulaşıldı. Emin Özel’in çalıştığı su ürünü yetiştirme havuzu inşaatında geçirdiği elim kaza sonucu vefat ettiği öğrenildi. Cenazesi hakkında net bir bilgi alınamazken, Baba Yusuf Özel ile oğlu Emin Özel'in vefat tarihleri arasında sadece 4 ay olmasının sevenlerini daha da çok üzdüğü belirtildi. Kaynak : Yeşilgiresun Gazetesi
Giresun'un Keşap ilçesinde su ürünleri havuzu inşaatında meydana gelen iş kazasında 1 kişi hayatını kaybederek sevenlerini yasa boğdu.

Giresun'un Keşap ilçesi Düzköy açıklarına yapımı devam eden ve yöre halkı tarafından yapılmasına tepki gösterilen su ürünü yetiştirme havuz inşaatında meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybetti. Alınan bilgiye havuz inşaatında meydana gelen elim kazada hayatını kaybeden kişinin, 24 Haziran 2023'de tarihinde hayatını kaybeden Giresun'un tanınmış simalarından Yusuf Özel'in oğlu Emin olduğu bilgisine ulaşıldı. Emin Özel’in çalıştığı su ürünü yetiştirme havuzu inşaatında geçirdiği elim kaza sonucu vefat ettiği öğrenildi. Cenazesi hakkında net bir bilgi alınamazken, Baba Yusuf Özel ile oğlu Emin Özel'in vefat tarihleri arasında sadece 4 ay olmasının sevenlerini daha da çok üzdüğü belirtildi.

Kaynak : Yeşilgiresun Gazetesi

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.