Giresun'da Jandarma Operasyonları! Aranan 3 Şahıs Yakalandı

ASAYİŞ (YH) - Yıldız Haber | 04.07.2024 - 16:24, Güncelleme: 04.07.2024 - 16:33 3423+ kez okundu.
 

Giresun'da Jandarma Operasyonları! Aranan 3 Şahıs Yakalandı

Giresun Valiliği'nden yapılan açıklamada Tirebolu, Şebinkarahisar ve Çanakçı ilçelerinde jandarma operasyonları ile aranan 3 şahsın yakalandığı bildirildi.
Valilik tarafından yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi: Tirebolu'da: "Silahla Yağma" suçundan 44 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan O.B.S. isimli şahıs, 3 Temmuz 2024 günü yapılan adli arama sonucunda ikametinde yakalandı. Şahıs, adli makamlarca tutuklanarak Espiye L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi. Şebinkarahisar'da: "Taksirle Ölüme Neden Olma" suçundan 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan M.A. isimli şahıs, 1 Temmuz 2024 günü Balcana J.Krk.K.lgi ekiplerince yapılan adli arama sonucunda ikametinde yakalandı. Şahıs, adli makamlarca tutuklanarak Sebinkarahisar K2 Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi. Çanakçı'da: "Karşılıksız Yararlanma" suçundan 1 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan E.O. isimli şahıs, 1 Temmuz 2024 günü yakalandı. Şahıs, adli makamlarca tutuklanarak Espiye L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi. Giresun İl Jandarma Komutanlığı, bu tür operasyonlarla suçlulara göz açtırmadan, Giresun genelinde huzur ve güvenliğin sağlanması için kararlılıkla çalışmaya devam ediyor.  
Giresun Valiliği'nden yapılan açıklamada Tirebolu, Şebinkarahisar ve Çanakçı ilçelerinde jandarma operasyonları ile aranan 3 şahsın yakalandığı bildirildi.

Valilik tarafından yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:

Tirebolu'da: "Silahla Yağma" suçundan 44 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan O.B.S. isimli şahıs, 3 Temmuz 2024 günü yapılan adli arama sonucunda ikametinde yakalandı. Şahıs, adli makamlarca tutuklanarak Espiye L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Şebinkarahisar'da: "Taksirle Ölüme Neden Olma" suçundan 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan M.A. isimli şahıs, 1 Temmuz 2024 günü Balcana J.Krk.K.lgi ekiplerince yapılan adli arama sonucunda ikametinde yakalandı. Şahıs, adli makamlarca tutuklanarak Sebinkarahisar K2 Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Çanakçı'da: "Karşılıksız Yararlanma" suçundan 1 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan E.O. isimli şahıs, 1 Temmuz 2024 günü yakalandı. Şahıs, adli makamlarca tutuklanarak Espiye L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Giresun İl Jandarma Komutanlığı, bu tür operasyonlarla suçlulara göz açtırmadan, Giresun genelinde huzur ve güvenliğin sağlanması için kararlılıkla çalışmaya devam ediyor.

 

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.