Giresun'da Jandarma Operasyonu: 6 Bin 670 Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi!

ASAYİŞ (YH) - Yıldız Haber | 27.05.2024 - 22:06, Güncelleme: 27.05.2024 - 22:10 3872+ kez okundu.
 

Giresun'da Jandarma Operasyonu: 6 Bin 670 Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi!

Giresun İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu ile mücadelede kararlılığını sürdürüyor.
KOM Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü, İl Merkez ve Piraziz İlçe Jandarma Komutanlıklarının ortaklaşa yürüttüğü operasyonda 25 Mayıs 2024 günü E.E. isimli şahsın evinde ve üzerinde 6 bin 670 adet uyuşturucu hap (Galara) ele geçirildi. Adli makamlardan alınan arama kararı doğrultusunda gerçekleşen operasyonda, Jandarma ekipleri, E.E.'nin evinde ve üzerinde yaptıkları aramalarda çok miktarda uyuşturucu hap ele geçirdi. Ele geçirilen uyuşturucu hapların "Galara" olarak bilinen ve piyasada yüksek fiyatlara satılan sentetik bir uyuşturucu türü olduğu belirledi. Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla suç unsuru malzemelere el konulurken, şüpheli E.E. gözaltına alındı. E.E., adli makamlardaki işlemlerinin ardından Espiye L Tipi Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.
Giresun İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu ile mücadelede kararlılığını sürdürüyor.

KOM Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü, İl Merkez ve Piraziz İlçe Jandarma Komutanlıklarının ortaklaşa yürüttüğü operasyonda 25 Mayıs 2024 günü E.E. isimli şahsın evinde ve üzerinde 6 bin 670 adet uyuşturucu hap (Galara) ele geçirildi.

Adli makamlardan alınan arama kararı doğrultusunda gerçekleşen operasyonda, Jandarma ekipleri, E.E.'nin evinde ve üzerinde yaptıkları aramalarda çok miktarda uyuşturucu hap ele geçirdi. Ele geçirilen uyuşturucu hapların "Galara" olarak bilinen ve piyasada yüksek fiyatlara satılan sentetik bir uyuşturucu türü olduğu belirledi.

Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla suç unsuru malzemelere el konulurken, şüpheli E.E. gözaltına alındı. E.E., adli makamlardaki işlemlerinin ardından Espiye L Tipi Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.