Giresun'da Kitap Okuma Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu!

EĞİTİM (YH) - Yıldız Haber | 25.05.2024 - 14:29, Güncelleme: 25.05.2024 - 14:29 5949+ kez okundu.
 

Giresun'da Kitap Okuma Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu!

Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün aile içi etkileşimi teşvik etmek ve okuma alışkanlığını geliştirmek amacıyla düzenlediği...
 "Benim Ailem Kazanıyor" projesi kapsamında il genelinde düzenlenen kitap okuma yarışması heyecanla tamamlandı. Yarışmanın il finali 24 Mayıs 2024 Cuma günü Yeşil Giresun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde gerçekleşti. Kıran kırana geçen yarışmada 14 aile, bilgilerini ve kültürel birikimlerini sergileyerek Giresun'un en bilgili ailesi olmak için mücadele etti. İlçelerden gelen birinci aileler, il finalinde bilgilerini yarıştırarak dereceye girmek için ter döktüler. Yarışmada dereceye giren aileler; İl Birincisi: Batuhan Şeref ve Ailesi (Tirebolu) İl İkincisi: Ayşe Dede ve Ailesi (Doğankent) İl Üçüncüsü: Ömer Faruk Çelik ve Ailesi (Piraziz) Törende ödüller sahiplerini buldu. 24 Mayıs 2024 Cuma günü Çotanak Konferans Salonu'nda düzenlenen ödül törenine Giresun Milletvekili Prof. Dr. Nazım Elmas, İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, İl Müdürleri, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile okul ve kurum yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve aileler katıldı. Törende saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Milletvekili Prof. Dr. Nazım Elmas ve İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu birer konuşma yaptılar. Konuşmaların ardından ödül törenine geçildi. Törende dereceye giren ailelere belge ve ödülleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi. Tüm katılımcılara teşekkürler! Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğü, "Benim Ailem Kazanıyor" projesine katılan herkese ve dereceye giren tüm ailelere tebriklerini sunduklarını belirtti.  
Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün aile içi etkileşimi teşvik etmek ve okuma alışkanlığını geliştirmek amacıyla düzenlediği...

 "Benim Ailem Kazanıyor" projesi kapsamında il genelinde düzenlenen kitap okuma yarışması heyecanla tamamlandı. Yarışmanın il finali 24 Mayıs 2024 Cuma günü Yeşil Giresun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde gerçekleşti.

Kıran kırana geçen yarışmada 14 aile, bilgilerini ve kültürel birikimlerini sergileyerek Giresun'un en bilgili ailesi olmak için mücadele etti. İlçelerden gelen birinci aileler, il finalinde bilgilerini yarıştırarak dereceye girmek için ter döktüler.

Yarışmada dereceye giren aileler;

  • İl Birincisi: Batuhan Şeref ve Ailesi (Tirebolu)
  • İl İkincisi: Ayşe Dede ve Ailesi (Doğankent)
  • İl Üçüncüsü: Ömer Faruk Çelik ve Ailesi (Piraziz)

Törende ödüller sahiplerini buldu.

24 Mayıs 2024 Cuma günü Çotanak Konferans Salonu'nda düzenlenen ödül törenine Giresun Milletvekili Prof. Dr. Nazım Elmas, İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, İl Müdürleri, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile okul ve kurum yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve aileler katıldı. Törende saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Milletvekili Prof. Dr. Nazım Elmas ve İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu birer konuşma yaptılar. Konuşmaların ardından ödül törenine geçildi. Törende dereceye giren ailelere belge ve ödülleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

Tüm katılımcılara teşekkürler!

Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğü, "Benim Ailem Kazanıyor" projesine katılan herkese ve dereceye giren tüm ailelere tebriklerini sunduklarını belirtti.

 

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.