Giresun'dan U-14 Milli Takım için gidecek seçmeler başladı

SPOR 23.09.2023 - 19:59, Güncelleme: 23.09.2023 - 20:03 8468+ kez okundu.
 

Giresun'dan U-14 Milli Takım için gidecek seçmeler başladı

U-14 Milli Takım seçmeleri için Giresun'dan gidecek futbolcular için karma seçmeleri başladı.
Henüz tarihi net olarak belirlenmeyen fakat yaklaşık ekim ayı ortalarında Trabzon'da yapılacak olan U-14 milli takım karması seçmelerine katılacak olan Giresun karması U-14 takımı seçmeleri 23 Eylül 2023 Cumartesi saat 15.00 ile 17.00 saatleri arasında Giresun 15 Temmuz Sahasında yapıldı. Giresun TÜFAD Başkanı Hasan Ali Tek ve Giresun ASKF Başkanı Sinan Işık ve Spor İl Temsilcisi Mustafa Kasap organitörlüğünde yapılacak çalışmalarda teknik adam olarak Esirettin Zehir görevlendirildi. Teknik direktör olarak görev yapan Esirettin Zehir, "Bu seçmelere Görele Spor, Espiye Spor, Tirebolu Spor, Dereli Spor, Yağlıdere Spor, Ballıca spor, Bulancak Spor ve İhsaniye Spor toplam 38 oyuncu gönderdi. Trabzon'da yapılacak olan U-14 milli takım karması seçmelerine ayrıca Trabzon, Rize ve Ordu karmaları da katılacak. İlimizi temsil edecek olan bu çalışmaların ikinci haftasında bugün yaptığımız çalışmalarda 22 kişilik kadroyu tespit ettik. Çalışmalarımıza gelecek hafta sonu Giresun 15 Temmuz futbol sahasında saat 15.00 ile 17.00 arasında devam edeceğiz. Bu seçmeler kulüpler arası bir yarışma değil. Sadece 2010 doğumlu çocuklarımız için kendilerini ifade etmeleri yolunda atacakları ilk adım. Bütün çocuklarımıza bundan sonraki eğitim ve spor hayatında başarılar dilerim" dedi. Seçmelere Esirettin Zehir'in yardımcısı Ali Avcı'da katıldı.
U-14 Milli Takım seçmeleri için Giresun'dan gidecek futbolcular için karma seçmeleri başladı.

Henüz tarihi net olarak belirlenmeyen fakat yaklaşık ekim ayı ortalarında Trabzon'da yapılacak olan U-14 milli takım karması seçmelerine katılacak olan Giresun karması U-14 takımı seçmeleri 23 Eylül 2023 Cumartesi saat 15.00 ile 17.00 saatleri arasında Giresun 15 Temmuz Sahasında yapıldı.

Giresun TÜFAD Başkanı Hasan Ali Tek ve Giresun ASKF Başkanı Sinan Işık ve Spor İl Temsilcisi Mustafa Kasap organitörlüğünde yapılacak çalışmalarda teknik adam olarak Esirettin Zehir görevlendirildi.

Teknik direktör olarak görev yapan Esirettin Zehir, "Bu seçmelere Görele Spor, Espiye Spor, Tirebolu Spor, Dereli Spor, Yağlıdere Spor, Ballıca spor, Bulancak Spor ve İhsaniye Spor toplam 38 oyuncu gönderdi. Trabzon'da yapılacak olan U-14 milli takım karması seçmelerine ayrıca Trabzon, Rize ve Ordu karmaları da katılacak. İlimizi temsil edecek olan bu çalışmaların ikinci haftasında bugün yaptığımız çalışmalarda 22 kişilik kadroyu tespit ettik. Çalışmalarımıza gelecek hafta sonu Giresun 15 Temmuz futbol sahasında saat 15.00 ile 17.00 arasında devam edeceğiz. Bu seçmeler kulüpler arası bir yarışma değil. Sadece 2010 doğumlu çocuklarımız için kendilerini ifade etmeleri yolunda atacakları ilk adım. Bütün çocuklarımıza bundan sonraki eğitim ve spor hayatında başarılar dilerim" dedi.

Seçmelere Esirettin Zehir'in yardımcısı Ali Avcı'da katıldı.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.