Giresunspor Başkanı Eltuğral ve Yönetimi, Büyükekşi'yi Ziyaret Etti!

SPOR (YH) - Yıldız Haber | 12.06.2024 - 16:26, Güncelleme: 12.06.2024 - 16:26 5500 kez okundu.
 

Giresunspor Başkanı Eltuğral ve Yönetimi, Büyükekşi'yi Ziyaret Etti!

Giresunspor Başkanı Emin Eltuğral ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Sayın Mehmet Büyükekşi'ye bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi.
Riva Hasan Doğan Tesisleri'nde gerçekleşen ziyarette Türk futbolunun gelişimi ve Giresunspor'un mevcut durumu hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Kulüp Başkanı Emin Eltuğral yaptığı açıklamada, "Federasyon Başkanımız Sayın Mehmet Büyükekşi'ye nazik misafirperverlikleri ve kulübümüze göstermiş oldukları yakın ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz. Türk futbolunun gelişmesi ve Giresunspor'un geleceği hakkında verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Federasyonumuzun her zaman yanımızda olduğunu biliyoruz ve bu desteğin devamını diliyoruz." dedi. Ziyarette Başkan Eltuğral'a Yönetim Kurulu Üyeleri Kenan Erdem, Serkan Güvenç, Hakan Kalkan ve Ramazan Aydın eşlik etti. Görüşmede ayrıca Giresunspor'un altyapı çalışmaları, tesisleşme ve yeni sezon planları da ele alındı.  
Giresunspor Başkanı Emin Eltuğral ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Sayın Mehmet Büyükekşi'ye bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Riva Hasan Doğan Tesisleri'nde gerçekleşen ziyarette Türk futbolunun gelişimi ve Giresunspor'un mevcut durumu hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Kulüp Başkanı Emin Eltuğral yaptığı açıklamada, "Federasyon Başkanımız Sayın Mehmet Büyükekşi'ye nazik misafirperverlikleri ve kulübümüze göstermiş oldukları yakın ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz. Türk futbolunun gelişmesi ve Giresunspor'un geleceği hakkında verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Federasyonumuzun her zaman yanımızda olduğunu biliyoruz ve bu desteğin devamını diliyoruz." dedi.

Ziyarette Başkan Eltuğral'a Yönetim Kurulu Üyeleri Kenan Erdem, Serkan Güvenç, Hakan Kalkan ve Ramazan Aydın eşlik etti.

Görüşmede ayrıca Giresunspor'un altyapı çalışmaları, tesisleşme ve yeni sezon planları da ele alındı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.