Giresunspor deplasmandan puanla döndü

SPOR 06.11.2021 - 15:34, Güncelleme: 06.11.2021 - 15:34 2920+ kez okundu.
 

Giresunspor deplasmandan puanla döndü

Süper Lig'de temsilcimiz GZT Giresunspor ile Demir Grup Sivasspor, Bahçeşehir Koleji Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda karşılaştı.
Zorlu karşılaşma 0-0 sona erdi ve iki takım da sahadan birer puanla ayrıldı. Müsabakada Sivasspor'dan Uğur Çiftçi ve Giresunspor'dan Hamidou Traoure kırmızı kart görerek takımlarını 10 kişi bıraktı. Hakem Ümit Öztürk'ün düdük çaldığı mücadelede iki takım, sahadan golsüz beraberlikle ayrılarak puanları paylaştı. Sivasspor bu sonuçla puanını 13'e yükseltirken, Giresunspor puanını 10'a çıkardı. Sivasspor'da Uğur Çiftçi, 84. dakikada ceza sahasına içine girmek üzere olan Diabate'ye yaptığı hareket sonrası hakem Ümit Öztürk tarafından direkt kırmızı kartla cezalandırıldı. Giresunspor'da Hamidou Traoure 88. dakikada ikinci sarıdan kırmızı kart gördü. Max Gradel'i kolundan çekerek indiren Traoure gördüğü kartla oyun dışında kaldı. Süper Lig'in 13. haftasında Sivasspor, 20 Kasım Cumartesi günü saat 16.00'da Başakşehir'e konuk olacak. Giresunspor ise aynı gün ve aynı saatte sahasında Yeni Malatyaspor'u ağırlayacak.
Süper Lig'de temsilcimiz GZT Giresunspor ile Demir Grup Sivasspor, Bahçeşehir Koleji Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda karşılaştı.

Zorlu karşılaşma 0-0 sona erdi ve iki takım da sahadan birer puanla ayrıldı. Müsabakada Sivasspor'dan Uğur Çiftçi ve Giresunspor'dan Hamidou Traoure kırmızı kart görerek takımlarını 10 kişi bıraktı.

Hakem Ümit Öztürk'ün düdük çaldığı mücadelede iki takım, sahadan golsüz beraberlikle ayrılarak puanları paylaştı. Sivasspor bu sonuçla puanını 13'e yükseltirken, Giresunspor puanını 10'a çıkardı.

Sivasspor'da Uğur Çiftçi, 84. dakikada ceza sahasına içine girmek üzere olan Diabate'ye yaptığı hareket sonrası hakem Ümit Öztürk tarafından direkt kırmızı kartla cezalandırıldı.

Giresunspor'da Hamidou Traoure 88. dakikada ikinci sarıdan kırmızı kart gördü. Max Gradel'i kolundan çekerek indiren Traoure gördüğü kartla oyun dışında kaldı.

Süper Lig'in 13. haftasında Sivasspor, 20 Kasım Cumartesi günü saat 16.00'da Başakşehir'e konuk olacak. Giresunspor ise aynı gün ve aynı saatte sahasında Yeni Malatyaspor'u ağırlayacak.

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.