Giresun’un O Okulu Türkiye'de İlk Dörtte!

SPOR (YH) - Yıldız Haber | 08.06.2024 - 18:14, Güncelleme: 08.06.2024 - 18:27 13899 kez okundu.
 

Giresun’un O Okulu Türkiye'de İlk Dörtte!

Samsun'da heyecanla devam eden Yıldız Erkekler Futsal Türkiye Birinciliği'nde Giresun'u temsil eden tek takım olan Teyyaredüzü Şehit Ufuk Bingöl Ortaokulu…
Türkiye'nin ilk dört takımı arasında yer alarak büyük bir başarıya imza atıyor. Karadeniz'in gururu olan bu genç sporcular, centilmenlikleri ve azimleriyle tüm Türkiye'nin takdirini kazanıyor. Takımın bu başarısında emeği geçenlere teşekkür etmeden olmaz. Bu vesileyle Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç'a ve Bulancaklı iş adamı Ertan Özgene maddi ve manevi destekleri için şükranlarımızı sunuyoruz. Destekleriniz sayesinde bu gençler hayallerine bir adım daha yaklaşırken, Giresun'un adını da Türkiye'ye duyurmuş oluyorlar.  
Samsun'da heyecanla devam eden Yıldız Erkekler Futsal Türkiye Birinciliği'nde Giresun'u temsil eden tek takım olan Teyyaredüzü Şehit Ufuk Bingöl Ortaokulu…

Türkiye'nin ilk dört takımı arasında yer alarak büyük bir başarıya imza atıyor. Karadeniz'in gururu olan bu genç sporcular, centilmenlikleri ve azimleriyle tüm Türkiye'nin takdirini kazanıyor.

Takımın bu başarısında emeği geçenlere teşekkür etmeden olmaz. Bu vesileyle Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç'a ve Bulancaklı iş adamı Ertan Özgene maddi ve manevi destekleri için şükranlarımızı sunuyoruz. Destekleriniz sayesinde bu gençler hayallerine bir adım daha yaklaşırken, Giresun'un adını da Türkiye'ye duyurmuş oluyorlar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.