Güce'de doğal gaz çalışmaları başladı

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 10.11.2022 - 14:00, Güncelleme: 10.11.2022 - 12:57 1853+ kez okundu.
 

Güce'de doğal gaz çalışmaları başladı

GİRESUN (AA) - Güce ilçesinde doğal gaz altyapı çalışmaları başladı.Belediye Başkanı Aytekin Boduroğlu, gazetecilere, uzun süredir yoğun emek sarf ettikleri doğal gaz yatırımı için ilçe merkezinde ilk kazmanın vurulduğunu söyledi.Doğal gaz çalışmalarının ilçe merkezinde hızlı şekilde sürdürüleceğini dile getiren Boduroğlu, planlanan şekilde diğer mahallelerde de çalışma yapılacağını aktardı.Boduroğlu, belediye olarak doğal gaz firmasına işin daha hızlı yürümesi ve ilçe halkının doğal gaza bir an evvel kavuşması için kazı çalışmalarında yardımcı olduklarını ifade ederek, şunları kaydetti:"Kazı çalışmaları sırasında vatandaşlarımıza verilecek rahatsızlık noktasında belediye olarak tüm hazırlıklarımızı yaptık. Esnafımızdan ve vatandaşlarımızdan biraz daha sabırlı olmalarını istiyoruz. AKSA firması merkez mahallede doğal gaz çalışmalarını hızlı bir şekilde bitirerek yıl sonunda ilçe halkını doğalgaza kavuşturmayı planlıyor. İnşallah çalışmaların tamamlanmasıyla ilçemizde de doğal gazı kullanmaya başlamış olacağız. Bu projemizin ilçemize ve halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum."

GİRESUN (AA) - Güce ilçesinde doğal gaz altyapı çalışmaları başladı.

Belediye Başkanı Aytekin Boduroğlu, gazetecilere, uzun süredir yoğun emek sarf ettikleri doğal gaz yatırımı için ilçe merkezinde ilk kazmanın vurulduğunu söyledi.

Doğal gaz çalışmalarının ilçe merkezinde hızlı şekilde sürdürüleceğini dile getiren Boduroğlu, planlanan şekilde diğer mahallelerde de çalışma yapılacağını aktardı.

Boduroğlu, belediye olarak doğal gaz firmasına işin daha hızlı yürümesi ve ilçe halkının doğal gaza bir an evvel kavuşması için kazı çalışmalarında yardımcı olduklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Kazı çalışmaları sırasında vatandaşlarımıza verilecek rahatsızlık noktasında belediye olarak tüm hazırlıklarımızı yaptık. Esnafımızdan ve vatandaşlarımızdan biraz daha sabırlı olmalarını istiyoruz. AKSA firması merkez mahallede doğal gaz çalışmalarını hızlı bir şekilde bitirerek yıl sonunda ilçe halkını doğalgaza kavuşturmayı planlıyor. İnşallah çalışmaların tamamlanmasıyla ilçemizde de doğal gazı kullanmaya başlamış olacağız. Bu projemizin ilçemize ve halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum."


Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.