Gürcistan vatandaşı Kamashidze Giresun'da hafız oldu

EĞİTİM 23.02.2022 - 16:32, Güncelleme: 23.02.2022 - 16:32 5053+ kez okundu.
 

Gürcistan vatandaşı Kamashidze Giresun'da hafız oldu

Giresun İl Müftülüğü Merkez Kız Yatılı Kur'an Kursu'nda eğitim gören Gürcistan vatandaşı Salome Kamashidze, hafızlığını tamamladı.
Giresun Müftülüğüne bağlı Merkez Kız Yatılı Kur'an Kursu'nda hafızlık eğitimi gören Gürcistan vatandaşı Salome Kamashidze, mezun oldu.  Kamashidze, Kur'an Kursu Öğreticisi Feride Genç rehberliğinde öncelikle Türkçe öğrendi. Ardından Kur'an-ı Kerim eğitimi alan Kamashidze, Kur'an Kursu Öğreticisi Merve Toprak rehberliğinde hafızlığını ikmal etti.  Hafızlık eğitimini tamamlayarak Diyanet İşleri Başkanlığınca uygulanan Hafızlık Tespit Sınavı'nda başarılı olan Kamashidze için "Belge Takdim Töreni" düzenlendi.   Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda konuşan Kamashidze, Gürcistan'da öğretmen olmayı hedeflediğini belirterek şunları kaydetti: “Din eğitimi almak için geldiğim Giresun'da hafızlığımı başarıyla tamamlamanın mutluluğunu yaşıyorum. Kur'an-ı Kerim okumayı, din derslerini ve ilmi çok sevdiğim için ilahiyat fakültesinde eğitimime devam etmek istiyorum. Eğitimimi tamamladıktan sonra Gürcistan'da bilgilerimi gelecek nesillere aktarmayı hedefliyorum." Türkiye ve Giresun'un güzelliklerini, insanların misafirperverliklerini gittiği her yerde anlattığını belirten Kamashidze, "İyi ki Giresun'a geldim. İyi ki hocalarımı ve arkadaşlarımı tanıdım. Hayallerime kavuşmam için ellerinden gelen çabayı gösteren herkese çok teşekkür ederim." Dedi.
Giresun İl Müftülüğü Merkez Kız Yatılı Kur'an Kursu'nda eğitim gören Gürcistan vatandaşı Salome Kamashidze, hafızlığını tamamladı.

Giresun Müftülüğüne bağlı Merkez Kız Yatılı Kur'an Kursu'nda hafızlık eğitimi gören Gürcistan vatandaşı Salome Kamashidze, mezun oldu.  Kamashidze, Kur'an Kursu Öğreticisi Feride Genç rehberliğinde öncelikle Türkçe öğrendi. Ardından Kur'an-ı Kerim eğitimi alan Kamashidze, Kur'an Kursu Öğreticisi Merve Toprak rehberliğinde hafızlığını ikmal etti. 

Hafızlık eğitimini tamamlayarak Diyanet İşleri Başkanlığınca uygulanan Hafızlık Tespit Sınavı'nda başarılı olan Kamashidze için "Belge Takdim Töreni" düzenlendi.  

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda konuşan Kamashidze, Gürcistan'da öğretmen olmayı hedeflediğini belirterek şunları kaydetti: “Din eğitimi almak için geldiğim Giresun'da hafızlığımı başarıyla tamamlamanın mutluluğunu yaşıyorum. Kur'an-ı Kerim okumayı, din derslerini ve ilmi çok sevdiğim için ilahiyat fakültesinde eğitimime devam etmek istiyorum. Eğitimimi tamamladıktan sonra Gürcistan'da bilgilerimi gelecek nesillere aktarmayı hedefliyorum."

Türkiye ve Giresun'un güzelliklerini, insanların misafirperverliklerini gittiği her yerde anlattığını belirten Kamashidze, "İyi ki Giresun'a geldim. İyi ki hocalarımı ve arkadaşlarımı tanıdım. Hayallerime kavuşmam için ellerinden gelen çabayı gösteren herkese çok teşekkür ederim." Dedi.

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.