Hamam inşaatının yüzde 80’i tamam

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.09.2023 - 17:00, Güncelleme: 11.09.2023 - 15:39 4696+ kez okundu.
 

Hamam inşaatının yüzde 80’i tamam

Hamam inşaatının yüzde 80’i tamam
Hamam inşaatının yüzde 80’inin tamamlandığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Konseptiyle örnek olacak bir hamamı şehrimize kazandırıyoruz” dedi.Büyükşehir Belediyesi, İlkadım ilçesindeki yıkılan eski belediye hamamının yerine de yenisini inşa ediyor. 1242 metrekare alan üzerinde yapımı devam eden ve içerisinde yüzme havuzu, sauna, buhar ve masaj odalarının bulunacağı belirtilen hamamda inşaat çalışmalarının yüzde 80’i tamamlandı.Belediye hamamının örnek bir konseptle yeniden yapıldığını belirten Başkan Mustafa Demir, “100. Yıl Bulvarı üzerindeki hamam fonksiyonunu yitirmişti. Günümüz koşullarına uyum sağlamıyordu. İnsanların ihtiyaçlarına cevap vermiyordu. Oraya çok güzel bir proje hazırladık. Şimdi orda yeni bir hamam inşa ediyoruz. Konseptiyle örnek olacak bir hamamı şehrimize kazandırıyoruz. İnşaat çalışmaları hızla devam ediyor. Yüzde 80’i tamamlandı. İnşallah 2024 yılında vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” diye konuştu.
Hamam inşaatının yüzde 80’i tamam
Hamam inşaatının yüzde 80’inin tamamlandığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Konseptiyle örnek olacak bir hamamı şehrimize kazandırıyoruz” dedi.
Büyükşehir Belediyesi, İlkadım ilçesindeki yıkılan eski belediye hamamının yerine de yenisini inşa ediyor. 1242 metrekare alan üzerinde yapımı devam eden ve içerisinde yüzme havuzu, sauna, buhar ve masaj odalarının bulunacağı belirtilen hamamda inşaat çalışmalarının yüzde 80’i tamamlandı.
Belediye hamamının örnek bir konseptle yeniden yapıldığını belirten Başkan Mustafa Demir, “100. Yıl Bulvarı üzerindeki hamam fonksiyonunu yitirmişti. Günümüz koşullarına uyum sağlamıyordu. İnsanların ihtiyaçlarına cevap vermiyordu. Oraya çok güzel bir proje hazırladık. Şimdi orda yeni bir hamam inşa ediyoruz. Konseptiyle örnek olacak bir hamamı şehrimize kazandırıyoruz. İnşaat çalışmaları hızla devam ediyor. Yüzde 80’i tamamlandı. İnşallah 2024 yılında vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” diye konuştu.

Samsun HABERİ

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.