Hatice Aydın vefat etti

VEFAT 29.07.2023 - 10:16, Güncelleme: 29.07.2023 - 10:16 6849+ kez okundu.
 

Hatice Aydın vefat etti

Damudere Köyünden merhum Abdullah Tan’ın kızı Hatice Aydın vefat etti.
Adem,Ethem,Emin Aydın,Asiye Bulduk,Güllü Müftüoğlu,Ayşe Dursunoğlu ve Zeynep Şahin’in annesi,Salih,Muhammet,Mukadder,Mükerrem ve Mümtaz Aydın’ın babaanneleri,Mustafa Dursunoğlu’nun anneannesi,Merhum Hasan Tan’ın kız kardeşi,Recep Tan’ın ablası,Adem Bulduk,Mustafa Müftüoğlu,Muhammed Dursunoğlu ve Ramazan Şahin’in kayınvalideleri,Ferhat,Adil,merhum Şenel,Hüseyin,Fikret ve Bahtiyar Aydın’ın yengeleri,İsmet Yıldırım,merhum Süleymen Yıldırım ve Hacı Hüseyin Yıldız’ın baldızı,Damudere Köyü imam hatibi merhum İsmet Aydın’ın eşi Hatice Aydın vefat etti. Cenazesi 29 Temmuz Cumartesi günü (bugün) öğle namazını müteakip Sarayburnu Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir. Yıldız Haber olarak merhumeye Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.
Damudere Köyünden merhum Abdullah Tan’ın kızı Hatice Aydın vefat etti.

Adem,Ethem,Emin Aydın,Asiye Bulduk,Güllü Müftüoğlu,Ayşe Dursunoğlu ve Zeynep Şahin’in annesi,Salih,Muhammet,Mukadder,Mükerrem ve Mümtaz Aydın’ın babaanneleri,Mustafa Dursunoğlu’nun anneannesi,Merhum Hasan Tan’ın kız kardeşi,Recep Tan’ın ablası,Adem Bulduk,Mustafa Müftüoğlu,Muhammed Dursunoğlu ve Ramazan Şahin’in kayınvalideleri,Ferhat,Adil,merhum Şenel,Hüseyin,Fikret ve Bahtiyar Aydın’ın yengeleri,İsmet Yıldırım,merhum Süleymen Yıldırım ve Hacı Hüseyin Yıldız’ın baldızı,Damudere Köyü imam hatibi merhum İsmet Aydın’ın eşi Hatice Aydın vefat etti.

Cenazesi 29 Temmuz Cumartesi günü (bugün) öğle namazını müteakip Sarayburnu Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

Yıldız Haber olarak merhumeye Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.