Haydi Giresun! Türkiye-Sırbistan Hentbol Karşılaşmasında Milli Takımımıza destek olalım!

SPOR 07.04.2023 - 11:12, Güncelleme: 07.04.2023 - 11:12 2988+ kez okundu.
 

Haydi Giresun! Türkiye-Sırbistan Hentbol Karşılaşmasında Milli Takımımıza destek olalım!

A Milli Kadın Hentbol Takımı'mız Giresun'da Sırbistan ile yapacağı 2023 IHF Dünya Şampiyonası Avrupa Elemeleri play-off turu ilk maçını farklı kazanarak, avantaj elde etmeyi hedefliyor
2023 IHF Dünya Şampiyonası Avrupa Elemeleri play-off turunda Sırbistan ile oynayacağı maçlar için 27 Mart’tan beri Giresun’da kampa giren A Milli Kadın Hentbol Takımı, bugün ‘Giresun Hüseyin Avni Alparslan Spor Salonu'nda saat 17.00'de Sırbistan karşılacak. Play-off turu ilk maçı için girişler ücretsiz olacak. TRT Spor Yıldız kanalından canlı olarak yayınlanacak mücadelede, maça gelen hemşehrilerimize için iftar ikramında da bulunulacak. Milli Takımımızı yalnız bırakmamak ve destek olmak adına, tüm hemşehrilerimizi, 7 Nisan Cuma günü (bugün) saat 17.00'de Giresun Hüseyin Avni Alparslan Spor Salonu'nda oynanacak Sırbistan maçına bekliyoruz.  Bu karşılaşmanın rövanşı, 12 Nisan Çarşamba günü saat 19.00'da Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da Sportski Centar Vozdovac'ta oynanacak. Play-off turunda rakibini elemesi durumunda A Milli Takımımız, tarihinde ilk kez Dünya Şampiyonası'na katılma hakkı kazanacak.  İlk defa üç ülkenin (Danimarka, Norveç ve İsveç) ev sahipliği yapacağı 26. IHF Kadınlar Dünya Şampiyonası, 29 Kasım - 17 Aralık 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek. Şampiyona'nın finali ise Danimarka'nın Herning kentinde yapılacak.
A Milli Kadın Hentbol Takımı'mız Giresun'da Sırbistan ile yapacağı 2023 IHF Dünya Şampiyonası Avrupa Elemeleri play-off turu ilk maçını farklı kazanarak, avantaj elde etmeyi hedefliyor

2023 IHF Dünya Şampiyonası Avrupa Elemeleri play-off turunda Sırbistan ile oynayacağı maçlar için 27 Mart’tan beri Giresun’da kampa giren A Milli Kadın Hentbol Takımı, bugün ‘Giresun Hüseyin Avni Alparslan Spor Salonu'nda saat 17.00'de Sırbistan karşılacak. Play-off turu ilk maçı için girişler ücretsiz olacak.

TRT Spor Yıldız kanalından canlı olarak yayınlanacak mücadelede, maça gelen hemşehrilerimize için iftar ikramında da bulunulacak.

Milli Takımımızı yalnız bırakmamak ve destek olmak adına, tüm hemşehrilerimizi, 7 Nisan Cuma günü (bugün) saat 17.00'de Giresun Hüseyin Avni Alparslan Spor Salonu'nda oynanacak Sırbistan maçına bekliyoruz. 

Bu karşılaşmanın rövanşı, 12 Nisan Çarşamba günü saat 19.00'da Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da Sportski Centar Vozdovac'ta oynanacak.

Play-off turunda rakibini elemesi durumunda A Milli Takımımız, tarihinde ilk kez Dünya Şampiyonası'na katılma hakkı kazanacak. 

İlk defa üç ülkenin (Danimarka, Norveç ve İsveç) ev sahipliği yapacağı 26. IHF Kadınlar Dünya Şampiyonası, 29 Kasım - 17 Aralık 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek. Şampiyona'nın finali ise Danimarka'nın Herning kentinde yapılacak.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.