Hemşehrimiz Çatal, İstanbul il ikincisi oldu

SPOR 16.02.2022 - 16:54, Güncelleme: 16.02.2022 - 16:54 5205+ kez okundu.
 

Hemşehrimiz Çatal, İstanbul il ikincisi oldu

Türkiye Satranç Federasyonu tarafından İstanbul'da düzenlenen Türkiye Bayanlar Şampiyonası İstanbul il birinciliği maçları bugün sona erdi.
Giresun Vakfı bursiyeri ve Satranç B Milli takım oyuncusu Uktenur Çatal çok başarılı bir porfenmans sergileyerek yarım puanlık averaj farkıyla İstanbul kadınlar Satranç şampiyonasında ikincilik kupasını kaldırdı. Çok zorlu maçların sergilendiği turnuvaya İstanbul dışından da bir çok spor kulüp sporcusu iştirak etti. 65 sporcunun katıldığı turnuvada 4 galibiyet ve 2 beraberlik elde eden milli sporcumuz kendilerine destek olan Giresun Vakfının yönetim kurulu üyelerine ve Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı'ya teşekkür etti. İstanbul Spor İl Müdürü Cemil Boz’unda katıldığı ödül töreninde ikincilik kupasını ve ödülünü Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı’nın elinden alan Uktenur Çatal uzun bir pandemi sonrasında katıldığı turnuvada oldukça güçlü milli takım klasmanında sporcularla karşılaştı. Sporcumuz Uktenur Çatal daha sonra ikincilik kupasını 12 yaş altı engelli bir satranç oyuncusuna armağan ederek büyük jest yaptı. Giresun Bulancak'lı Türkiye B Milli Satranç oyuncusu Uktenur Çatal’ı 5 Martta Balıkesir Ayvalık'ta düzenlenecek Türkiye Kadınlar Satranç Turnuvasının ardından aynı tarihlerde Bosna'daki Avrupa bayanlar şampiyonasına katılacak.
Türkiye Satranç Federasyonu tarafından İstanbul'da düzenlenen Türkiye Bayanlar Şampiyonası İstanbul il birinciliği maçları bugün sona erdi.

Giresun Vakfı bursiyeri ve Satranç B Milli takım oyuncusu Uktenur Çatal çok başarılı bir porfenmans sergileyerek yarım puanlık averaj farkıyla İstanbul kadınlar Satranç şampiyonasında ikincilik kupasını kaldırdı. Çok zorlu maçların sergilendiği turnuvaya İstanbul dışından da bir çok spor kulüp sporcusu iştirak etti.

65 sporcunun katıldığı turnuvada 4 galibiyet ve 2 beraberlik elde eden milli sporcumuz kendilerine destek olan Giresun Vakfının yönetim kurulu üyelerine ve Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı'ya teşekkür etti.

İstanbul Spor İl Müdürü Cemil Boz’unda katıldığı ödül töreninde ikincilik kupasını ve ödülünü Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı’nın elinden alan Uktenur Çatal uzun bir pandemi sonrasında katıldığı turnuvada oldukça güçlü milli takım klasmanında sporcularla karşılaştı.

Sporcumuz Uktenur Çatal daha sonra ikincilik kupasını 12 yaş altı engelli bir satranç oyuncusuna armağan ederek büyük jest yaptı.

Giresun Bulancak'lı Türkiye B Milli Satranç oyuncusu Uktenur Çatal’ı 5 Martta Balıkesir Ayvalık'ta düzenlenecek Türkiye Kadınlar Satranç Turnuvasının ardından aynı tarihlerde Bosna'daki Avrupa bayanlar şampiyonasına katılacak.

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.