İlk defa bu kadar yakından görüntülendi!

YAŞAM (AA) - Anadolu Ajansı | 10.10.2023 - 00:16, Güncelleme: 10.10.2023 - 09:07 21806+ kez okundu.
 

İlk defa bu kadar yakından görüntülendi!

Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü tarafından ormanlık alana yerleştirilen fotokapan, nesli tükenmekte olan vaşakları kayıt altına aldı.
DÜZCE (AA) - Düzce'de ormanlık alana yerleştirilen fotokapan, nesli tükenme tehlikesi altında olan vaşağı kayıt altına aldı. Doğa Koruma ve Milli Parklar Düzce Şube Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, vaşak kent kırsalında fotokapana takıldı. Nesli tükenme tehlikesi altındaki vaşağın Düzce'de ilk kez 6 Haziran 2022'de fotokapanla görüntülendiği belirtilen açıklamada, "'Ormanın hayaleti' olarak nam salmış, koruma altında olan kedigiller familyasına mensup vaşak, fotokapanlarımız ile 28 Eylül 2023 tarihinde tekrar görüntülenmiştir." ifadesi kullanıldı. Görüntülerde vaşağın, ormanlık alana kurulan fotokapanın önünden geçmesi yer alıyor.  
Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü tarafından ormanlık alana yerleştirilen fotokapan, nesli tükenmekte olan vaşakları kayıt altına aldı.

DÜZCE (AA) - Düzce'de ormanlık alana yerleştirilen fotokapan, nesli tükenme tehlikesi altında olan vaşağı kayıt altına aldı.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Düzce Şube Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, vaşak kent kırsalında fotokapana takıldı.

Nesli tükenme tehlikesi altındaki vaşağın Düzce'de ilk kez 6 Haziran 2022'de fotokapanla görüntülendiği belirtilen açıklamada, "'Ormanın hayaleti' olarak nam salmış, koruma altında olan kedigiller familyasına mensup vaşak, fotokapanlarımız ile 28 Eylül 2023 tarihinde tekrar görüntülenmiştir." ifadesi kullanıldı.

Görüntülerde vaşağın, ormanlık alana kurulan fotokapanın önünden geçmesi yer alıyor.

 

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.