Samsun'dan kısa kısa

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 22.10.2022 - 17:00, Güncelleme: 22.10.2022 - 16:11 2941+ kez okundu.
 

Samsun'dan kısa kısa

SAMSUN (AA) - Kavak Halk Eğitimi Merkezince (HEM) motorlu taşıt sürücüleri direksiyon eğitimi öğreticiliği kursu açılacağı bildirildi.Kavak HEM Müdürü Zekeriya Ersoy, kursa katılmak isteyenlerin 28 Ekim Cuma günü mesai bitimine kadar elektronik ortamda veya İlçe Halk Eğitim Merkezine gelerek başvuruda bulunabileceklerini söyledi.Kurs süresinin 200 saat olacağını belirten Ersoy, kursu 31 Ekim'de başlatmayı planlandıklarını kaydetti.Ersoy, kurs sonunda başarılı olanlara sertifika verileceğini, bu kişilerin sürücü kurslarında motorlu taşıt sürücüleri direksiyon eğitimi öğreticisi olarak görev yapabileceklerini kaydetti.- Başhekim Binbir'den mantar açıklamasıKavak Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Birol Binbir, doğadan toplanan mantar yerine kültür mantarı tüketilmesi önerisinde bulundu.Binbir, AA muhabirine, bitkisel kaynaklı zehirlenmelerin yüzde 50'sinin yabani mantarlardan kaynaklandığı söyledi.Türkiye'de doğada yetişen yaklaşık 300 mantar türü bulunduğunu, hangilerinin zararsız olduğunun kesin bir ayırıcı özelliği olmadığını vurgulayan Binbir, bu nedenle kültür mantarının tercih edilmesinin daha uygun olacağını kaydetti.

SAMSUN (AA) - Kavak Halk Eğitimi Merkezince (HEM) motorlu taşıt sürücüleri direksiyon eğitimi öğreticiliği kursu açılacağı bildirildi.

Kavak HEM Müdürü Zekeriya Ersoy, kursa katılmak isteyenlerin 28 Ekim Cuma günü mesai bitimine kadar elektronik ortamda veya İlçe Halk Eğitim Merkezine gelerek başvuruda bulunabileceklerini söyledi.

Kurs süresinin 200 saat olacağını belirten Ersoy, kursu 31 Ekim'de başlatmayı planlandıklarını kaydetti.

Ersoy, kurs sonunda başarılı olanlara sertifika verileceğini, bu kişilerin sürücü kurslarında motorlu taşıt sürücüleri direksiyon eğitimi öğreticisi olarak görev yapabileceklerini kaydetti.

- Başhekim Binbir'den mantar açıklaması

Kavak Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Birol Binbir, doğadan toplanan mantar yerine kültür mantarı tüketilmesi önerisinde bulundu.

Binbir, AA muhabirine, bitkisel kaynaklı zehirlenmelerin yüzde 50'sinin yabani mantarlardan kaynaklandığı söyledi.

Türkiye'de doğada yetişen yaklaşık 300 mantar türü bulunduğunu, hangilerinin zararsız olduğunun kesin bir ayırıcı özelliği olmadığını vurgulayan Binbir, bu nedenle kültür mantarının tercih edilmesinin daha uygun olacağını kaydetti.


Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.