Ereğli Belediye Başkanı Posbıyık'tan TTB Başkanına ödül verilmesine ilişkin açıklama

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 26.10.2022 - 16:30, Güncelleme: 26.10.2022 - 15:38 2387+ kez okundu.
 

Ereğli Belediye Başkanı Posbıyık'tan TTB Başkanına ödül verilmesine ilişkin açıklama

ZONGULDAK (AA) - Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, 22. Uluslararası Sevgi, Barış, Dostluk Festivali'nde Türk Tabipleri Birliği (TTB) Başkanı Şebnem Korur Fincancı'ya ödül verilmesine ilişkin, "Ben Şebnem'e, Fatma'ya, Ayşe'ye ödül vermedim. Ben sağlıkçıları temsil eden, pandemi süresince geç saatlere kadar çalışan, halkın sağlığı için iyi noktaya gelmesi için mücadele veren sağlıkçıların, hasta bakıcısının, hemşiresinin, doktorunun, profesörünün en üstü olan TTB'ye verdim." dedi. Ahbap Derneğinin Ereğli Belediyesine gönderdiği yardım paketlerinin teslimi etkinliğine katılan Posbıyık, gazetecilerin, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca hakkında "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Fincancı'ya 21-24 Temmuz tarihlerinde düzenlenen festivalde "Sevgi, Barış ve Dostluk Ödülü" verilmesine ilişkin sorusunu yanıtladı.Fincancı'nın, Türk Silahlı Kuvvetlerine yönelik söylemlerini kınadığını belirten Posbıyık, "Ben Şebnem'e, Fatma'ya, Ayşe'ye ödül vermedim. Ben sağlıkçıları temsil eden, pandemi süresince geç saatlere kadar çalışan halkın sağlığı için iyi noktaya gelmesi için mücadele veren sağlıkçıların, hasta bakıcısının, hemşiresinin, doktorunun, profesörünün en üstü olan TTB'ye verdim." diye konuştu.Bir gazetecinin, Financı'nın gözaltına alındığını belirtmesi üzerine Posbıyık, "İyi olmuş, oh olmuş. Gözaltına alınmış, hapse girsin." dedi.

ZONGULDAK (AA) - Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, 22. Uluslararası Sevgi, Barış, Dostluk Festivali'nde Türk Tabipleri Birliği (TTB) Başkanı Şebnem Korur Fincancı'ya ödül verilmesine ilişkin, "Ben Şebnem'e, Fatma'ya, Ayşe'ye ödül vermedim. Ben sağlıkçıları temsil eden, pandemi süresince geç saatlere kadar çalışan, halkın sağlığı için iyi noktaya gelmesi için mücadele veren sağlıkçıların, hasta bakıcısının, hemşiresinin, doktorunun, profesörünün en üstü olan TTB'ye verdim." dedi.

Ahbap Derneğinin Ereğli Belediyesine gönderdiği yardım paketlerinin teslimi etkinliğine katılan Posbıyık, gazetecilerin, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca hakkında "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Fincancı'ya 21-24 Temmuz tarihlerinde düzenlenen festivalde "Sevgi, Barış ve Dostluk Ödülü" verilmesine ilişkin sorusunu yanıtladı.

Fincancı'nın, Türk Silahlı Kuvvetlerine yönelik söylemlerini kınadığını belirten Posbıyık, "Ben Şebnem'e, Fatma'ya, Ayşe'ye ödül vermedim. Ben sağlıkçıları temsil eden, pandemi süresince geç saatlere kadar çalışan halkın sağlığı için iyi noktaya gelmesi için mücadele veren sağlıkçıların, hasta bakıcısının, hemşiresinin, doktorunun, profesörünün en üstü olan TTB'ye verdim." diye konuştu.

Bir gazetecinin, Financı'nın gözaltına alındığını belirtmesi üzerine Posbıyık, "İyi olmuş, oh olmuş. Gözaltına alınmış, hapse girsin." dedi.


Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.