Kaymakam Ertürkmen'den "10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü" mesajı

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 09.11.2022 - 17:30, Güncelleme: 09.11.2022 - 16:53 1977+ kez okundu.
 

Kaymakam Ertürkmen'den "10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü" mesajı

SAMSUN (AA) - Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Ertürkmen, mesajında, Cumhuriyet'in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, aralarından ayrılışının 84. yılında sevgi, saygı ve rahmet andıklarını belirtti.İstiklal mücadelesine liderlik eden ve Türk milletinin büyük fedakarlığıyla destansı mücadeleyi zafere ulaştıran Atatürk'ün başarılı bir komutan ve büyük bir lider olduğunu vurgulayan Ertürkmen, Türk ulusunun gönlünde ve dünya tarihinde saygın bir yer edindiğine işaret etti.Atatürk'ün istiklal mücadelesini Cumhuriyet'in kuruluşuyla taçlandırdığını anlatan Ertürkmen, "Onun, 'En büyük eserim' dediği Cumhuriyet'imizi ve kazanımlarını ilelebet yaşatmak ve ileri medeniyetler düzeyine taşımak, üzerimize düşen temel sorumluluktur. Bu düşüncelerle vefatının 84. yılında Cumhuriyet'imizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile bu vatan, bayrak ve inanç uğruna şehit düşen, gazi olan tüm kahramanlarımızı bir kez daha rahmetle, şükranla ve minnetle anıyoruz." ifadesini kullandı.

SAMSUN (AA) - Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Ertürkmen, mesajında, Cumhuriyet'in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, aralarından ayrılışının 84. yılında sevgi, saygı ve rahmet andıklarını belirtti.

İstiklal mücadelesine liderlik eden ve Türk milletinin büyük fedakarlığıyla destansı mücadeleyi zafere ulaştıran Atatürk'ün başarılı bir komutan ve büyük bir lider olduğunu vurgulayan Ertürkmen, Türk ulusunun gönlünde ve dünya tarihinde saygın bir yer edindiğine işaret etti.

Atatürk'ün istiklal mücadelesini Cumhuriyet'in kuruluşuyla taçlandırdığını anlatan Ertürkmen, "Onun, 'En büyük eserim' dediği Cumhuriyet'imizi ve kazanımlarını ilelebet yaşatmak ve ileri medeniyetler düzeyine taşımak, üzerimize düşen temel sorumluluktur. Bu düşüncelerle vefatının 84. yılında Cumhuriyet'imizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile bu vatan, bayrak ve inanç uğruna şehit düşen, gazi olan tüm kahramanlarımızı bir kez daha rahmetle, şükranla ve minnetle anıyoruz." ifadesini kullandı.


Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.