Ev kadını, el sanatları teknoloji kursu açtı

GÜNDEM 10.11.2022 - 16:52, Güncelleme: 10.11.2022 - 16:52 3846+ kez okundu.
 

Ev kadını, el sanatları teknoloji kursu açtı

Bulancak Ballıca Mahallesi Nergiz Sokak No:9’da ev kadını Filiz Öztürk 12 kursiyerle birlikte açtığı el sanatları kursunda geri dönüşüm projeleri üretiyor.
Halk Eğitim Merkezi bünyesinde evinin zemin katında açılan el sanatları kursunda eğitim alan 12 kadın, boş zamanlarını üretim yaparak değerlendiriyor. Haftanın belirli günlerinde katıldıkları kursta geleneksel el sanatlarının yanı geri dönüşüm el sanatları kursu ile kadınların el becerilerini geliştirirken atıl durumdaki eşyaları ve objeleri dönüştürerek kursiyerlerde doğa dostu tüketim alışkanlıkları kazandırıyor. Eğitmen Filiz Öztürk, “Eğitim ile kursiyerlerimiz hem rehabilite oluyorlar hemde yeteneklerini ortaya çıkarıyorlar. Ürünlerimizi atık maddelerden yapıyoruz. Tamamen geri dönüşüm projeleri adı altında çalışıyoruz. Kursumuzda kadınlar boş zamanlarını değerlendiriyor hem de meslek öğreniyorlar. Eskinin yeniye çevirimi, yeni ürünler gibi birçok ürün yapıyoruz. Üretmek gerçekten çok güzel bir şey. Burada insanın kendisine olan güveni artıyor. Burası onlar için terapi merkezi. Evdeki bütün sorunları buraya geldikten sonra unutuyorlar; çünkü sadece bir şeye yoğunlaşıyoruz” dedi.
Bulancak Ballıca Mahallesi Nergiz Sokak No:9’da ev kadını Filiz Öztürk 12 kursiyerle birlikte açtığı el sanatları kursunda geri dönüşüm projeleri üretiyor.

Halk Eğitim Merkezi bünyesinde evinin zemin katında açılan el sanatları kursunda eğitim alan 12 kadın, boş zamanlarını üretim yaparak değerlendiriyor. Haftanın belirli günlerinde katıldıkları kursta geleneksel el sanatlarının yanı geri dönüşüm el sanatları kursu ile kadınların el becerilerini geliştirirken atıl durumdaki eşyaları ve objeleri dönüştürerek kursiyerlerde doğa dostu tüketim alışkanlıkları kazandırıyor.

Eğitmen Filiz Öztürk, “Eğitim ile kursiyerlerimiz hem rehabilite oluyorlar hemde yeteneklerini ortaya çıkarıyorlar. Ürünlerimizi atık maddelerden yapıyoruz. Tamamen geri dönüşüm projeleri adı altında çalışıyoruz. Kursumuzda kadınlar boş zamanlarını değerlendiriyor hem de meslek öğreniyorlar. Eskinin yeniye çevirimi, yeni ürünler gibi birçok ürün yapıyoruz. Üretmek gerçekten çok güzel bir şey. Burada insanın kendisine olan güveni artıyor. Burası onlar için terapi merkezi. Evdeki bütün sorunları buraya geldikten sonra unutuyorlar; çünkü sadece bir şeye yoğunlaşıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.