TOGÜ ile OKA arasında iş birliği protokolü imzalandı

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 16.11.2022 - 17:01, Güncelleme: 16.11.2022 - 16:00 2428+ kez okundu.
 

TOGÜ ile OKA arasında iş birliği protokolü imzalandı

TOKAT (AA) - Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi (TOGÜ) ile Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) arasında "Sağlık Hizmetlerinde Palyatif Bakım Odaklı Yol Haritası ve Genç İstihdamına Yönelik Eğitim Programı" protokolü imzalandı.TOGÜ rektörlük makamında gerçekleşen imza törenine Rektör Prof. Dr. Bünyamin Şahin ve OKA Genel Sekreteri İbrahim Ethem Şahin katıldı.İmza töreninde Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Namık Özkan, Palyatif Bakım Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Nagihan Yıldız Çeltek ve OKA Tokat İl Koordinatörü Mehlika Dicle de hazır bulundu.Protokol kapsamında üniversite tarafından sağlık hizmetlerinde palyatif bakım ve genç istihdamına yönelik çalıştay, toplantı ve eğitimler gerçekleştirilecek. Akademik personelin eğitim ve danışmanlık hizmeti yapmak üzere görevlendirileceği protokol kapsamında konu ile ilgili yapılacak faaliyetler için teknik ve mekansal destek sağlanacak.

TOKAT (AA) - Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi (TOGÜ) ile Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) arasında "Sağlık Hizmetlerinde Palyatif Bakım Odaklı Yol Haritası ve Genç İstihdamına Yönelik Eğitim Programı" protokolü imzalandı.

TOGÜ rektörlük makamında gerçekleşen imza törenine Rektör Prof. Dr. Bünyamin Şahin ve OKA Genel Sekreteri İbrahim Ethem Şahin katıldı.

İmza töreninde Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Namık Özkan, Palyatif Bakım Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Nagihan Yıldız Çeltek ve OKA Tokat İl Koordinatörü Mehlika Dicle de hazır bulundu.

Protokol kapsamında üniversite tarafından sağlık hizmetlerinde palyatif bakım ve genç istihdamına yönelik çalıştay, toplantı ve eğitimler gerçekleştirilecek.

Akademik personelin eğitim ve danışmanlık hizmeti yapmak üzere görevlendirileceği protokol kapsamında konu ile ilgili yapılacak faaliyetler için teknik ve mekansal destek sağlanacak.


Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.