Bahçelievlerspor yoluna namağlup devam ediyor

SPOR 25.11.2022 - 09:50, Güncelleme: 25.11.2022 - 09:50 2324+ kez okundu.
 

Bahçelievlerspor yoluna namağlup devam ediyor

Her sezon şampiyonluk parolasıyla yola çıkan ve geçen sezon kıl payı şampiyonluğu kaçıran Bahçelievlerspor 3 haftadır kayıpsız gidiyor.
3 haftada 9 puan toplayan Bahçelievlerspor bu hafta Bulancak Ek daha bakımda olduğu için Piraziz'de Darıköyspor'u ağırlayacak. Takım ruhunun bir hayli yüksek olduğu Bahçelievlerspor'da Özay, Cem, Aziz ve kaleci Cumhur gibi uzun yıllar futbol oynamış başarılı isimlerde yer alıyor. Takım kaptanlığını Özay'ın yaptığı Bahçelievlerspor'un hocalığını ise Necmi Baş yapıyor.
Her sezon şampiyonluk parolasıyla yola çıkan ve geçen sezon kıl payı şampiyonluğu kaçıran Bahçelievlerspor 3 haftadır kayıpsız gidiyor.

3 haftada 9 puan toplayan Bahçelievlerspor bu hafta Bulancak Ek daha bakımda olduğu için Piraziz'de Darıköyspor'u ağırlayacak.

Takım ruhunun bir hayli yüksek olduğu Bahçelievlerspor'da Özay, Cem, Aziz ve kaleci Cumhur gibi uzun yıllar futbol oynamış başarılı isimlerde yer alıyor. Takım kaptanlığını Özay'ın yaptığı Bahçelievlerspor'un hocalığını ise Necmi Baş yapıyor.

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.