AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı teşkilat toplantısı yapıldı

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 29.11.2022 - 17:02, Güncelleme: 29.11.2022 - 16:22 1828+ kez okundu.
 

AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı teşkilat toplantısı yapıldı

SAMSUN (AA) - AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı teşkilat toplantısı gerçekleştirdi.Samsun Büyükşehir Belediyesi Ömer Halisdemir Salonu'nda düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti İlçe Başkanı Dursun Mücahit Erbin, İlkadım ilçesinin 61 mahallesinde 3 bin 611 sokak ve caddede ayak basmadık yer bırakmadıklarını, 44 binden fazla üyenin tamamına ve seçmenlere ulaşmak adına planlı şekilde çalıştıklarını söyledi.Seçmenleri de ziyaret ettiklerini anlatan Erbin, "Sayın Cumhurbaşkanı'mız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını iletiyor, her zaman yanlarında olduğumuzu ifade ediyoruz. AK Parti, milletimizin gönlüne talip bir partidir. Bunu da teşkilat mensuplarının eliyle yapmaktadır. 2023'e doğru giderken Türkiye Yüzyılı diyerek büyük müktesebatla, büyük kervanla, büyük mirasla, büyük vizyonla milletimizin karşısına çıkıyoruz. Hedeflerimiz büyük, yolumuz uzun." ifadelerini kullandı.Toplantıya mahalle başkanları, kadın kolları, gençlik kolları, meclis üyeleri ve ana kademe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

SAMSUN (AA) - AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı teşkilat toplantısı gerçekleştirdi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Ömer Halisdemir Salonu'nda düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti İlçe Başkanı Dursun Mücahit Erbin, İlkadım ilçesinin 61 mahallesinde 3 bin 611 sokak ve caddede ayak basmadık yer bırakmadıklarını, 44 binden fazla üyenin tamamına ve seçmenlere ulaşmak adına planlı şekilde çalıştıklarını söyledi.

Seçmenleri de ziyaret ettiklerini anlatan Erbin, "Sayın Cumhurbaşkanı'mız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını iletiyor, her zaman yanlarında olduğumuzu ifade ediyoruz. AK Parti, milletimizin gönlüne talip bir partidir. Bunu da teşkilat mensuplarının eliyle yapmaktadır. 2023'e doğru giderken Türkiye Yüzyılı diyerek büyük müktesebatla, büyük kervanla, büyük mirasla, büyük vizyonla milletimizin karşısına çıkıyoruz. Hedeflerimiz büyük, yolumuz uzun." ifadelerini kullandı.

Toplantıya mahalle başkanları, kadın kolları, gençlik kolları, meclis üyeleri ve ana kademe yönetim kurulu üyeleri katıldı.


Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.