Siber suçlar ile mücadele semineri yapıldı

GÜNDEM 30.11.2022 - 17:03, Güncelleme: 30.11.2022 - 17:03 3296+ kez okundu.
 

Siber suçlar ile mücadele semineri yapıldı

Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlar Daire Başkanlığının ülke genelinde düzenlediği seminerler kapsamında Bulancak’ta da seminer yapıldı.
Giresun Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü uzman personelinin konu hakkında verdiği bilgiler dikkatle dinlenirken yapılan açıklamada; ‘Siber Suçlarla Mücadele ekipleri, güvenli internet için sanal ortamı 7 gün 24 saat tarıyor. İnternet dolandırıcıları ve kara propaganda üreticileri tek tek tespit ediliyor. Siber zorbalara gecikmeden müdahale ediliyor’ denildi. Ayrıca konu ile ilgili basımı yapılan el broşürleri dağıtılarak bilgilendirme faaliyetleri de düzenlendi. 30 Kasım Çarşamba günü Bulancak Doğa Piknik salonunda yapılan seminere Kaymakam Ünal Koç, Belediye Başkan Yardımcısı Emrullah Guguk, İlçe Emniyet Bünyamin Akkaya, İlçe Jandarma Komutanı Ersin Erkut, daire amirleri ve muhtarlar, Esnaf Odası Başkanı Mürsel Aktay, Şoförler Odası Başkanı Mustafa Aydın’ da katıldı.    
Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlar Daire Başkanlığının ülke genelinde düzenlediği seminerler kapsamında Bulancak’ta da seminer yapıldı.

Giresun Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü uzman personelinin konu hakkında verdiği bilgiler dikkatle dinlenirken yapılan açıklamada; ‘Siber Suçlarla Mücadele ekipleri, güvenli internet için sanal ortamı 7 gün 24 saat tarıyor. İnternet dolandırıcıları ve kara propaganda üreticileri tek tek tespit ediliyor. Siber zorbalara gecikmeden müdahale ediliyor’ denildi.

Ayrıca konu ile ilgili basımı yapılan el broşürleri dağıtılarak bilgilendirme faaliyetleri de düzenlendi.

30 Kasım Çarşamba günü Bulancak Doğa Piknik salonunda yapılan seminere Kaymakam Ünal Koç, Belediye Başkan Yardımcısı Emrullah Guguk, İlçe Emniyet Bünyamin Akkaya, İlçe Jandarma Komutanı Ersin Erkut, daire amirleri ve muhtarlar, Esnaf Odası Başkanı Mürsel Aktay, Şoförler Odası Başkanı Mustafa Aydın’ da katıldı.    

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.