6. Uluslararası Madenci Kupası Judo Turnuvası Zonguldak'ta başladı

SPOR (AA) - Anadolu Ajansı | 02.12.2022 - 17:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 17:09 2848+ kez okundu.
 

6. Uluslararası Madenci Kupası Judo Turnuvası Zonguldak'ta başladı

ZONGULDAK (AA) - Zonguldak'ın ev sahipliği yaptığı 6. Uluslararası Madenci Kupası Judo Turnuvası başladı.Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Site Spor Salonu'nda bu yıl 6.'sı düzenlenen organizasyona, 9 ülke, 22 ilden 800'ün üzerinde kadın ve erkek sporcu katılıyor.Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından konuşmaların yapıldığı turnuvanın açılış töreninde, halk oyunları gösterisi gerçekleştirildi.Törene, Vali Mustafa Tutulmaz, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç, Türkiye Judo Federasyonu Teknik Kurul Başkanı Deniz Şili, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Judo İl Temsilcisi Kemal Çebi'nin yanı sıra yöneticiler, antrenörler ve sporcular katıldı.Turnuva, 4 Aralık'ta sona erecek.

ZONGULDAK (AA) - Zonguldak'ın ev sahipliği yaptığı 6. Uluslararası Madenci Kupası Judo Turnuvası başladı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Site Spor Salonu'nda bu yıl 6.'sı düzenlenen organizasyona, 9 ülke, 22 ilden 800'ün üzerinde kadın ve erkek sporcu katılıyor.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından konuşmaların yapıldığı turnuvanın açılış töreninde, halk oyunları gösterisi gerçekleştirildi.

Törene, Vali Mustafa Tutulmaz, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç, Türkiye Judo Federasyonu Teknik Kurul Başkanı Deniz Şili, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Judo İl Temsilcisi Kemal Çebi'nin yanı sıra yöneticiler, antrenörler ve sporcular katıldı.

Turnuva, 4 Aralık'ta sona erecek.

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.