Piraziz SYDV Müdürlüğüne Fatih Bingöl atandı

GÜNDEM 23.03.2023 - 16:36, Güncelleme: 23.03.2023 - 16:36 4727+ kez okundu.
 

Piraziz SYDV Müdürlüğüne Fatih Bingöl atandı

Piraziz Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı müdürü Sonay Çatal’ın emekliye ayrılması nedeniyle kaymakam onuruyla yerine (SYDV) Fatih Bingöl atandı.
 2012 yılından bu yana Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) bünyesinde çeşitli birimlerde görev yapan Bingöl, İlçe Sosyal Yardımlaşma Müdürlüğüne asil olarak atandı. Müdür Bingöl, konu ile ilgili olarak şunları söyledi; “1982 yılı Piraziz Şeyhli’de doğdum. İlköğretimi Şeyhli ilkokulu, Liseyi Bulancak Lisesi’den sonra Karadeniz Teknik Üniversitesi Maliye bölümünü bitirdim.2008-2012 arası Türk Telekom Giresun il müdürlüğünde finans biriminde çalıştım.2012 yılından itibaren Piraziz Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında çalışmaya başladım. Bu çalıştığım süre içinde Ankara üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde İnsan İlişkileri bölümünde Yüksek Lisansı tamamladım. Müdürümüz Sonay Çatal’ın emekliye ayrılması sonucu bir süre vekaleten yaptığım müdürlüğe Sayın kaymakamımın onayı ile atandım. Evli ve iki çocuk babasıyım. Amacımız görev yaptığımız Piraziz’de mağdur ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara devletimizin şefkat elini uzatmaktır. Tespit çalışmalarımız sonucunda ulaştığımız ailelerin yanı sıra ihtiyaç sahibi olan diğer ailelerimiz ise bizlere başvuru yapmalarıyla sıkıntılarını gidermeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.  
Piraziz Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı müdürü Sonay Çatal’ın emekliye ayrılması nedeniyle kaymakam onuruyla yerine (SYDV) Fatih Bingöl atandı.

 2012 yılından bu yana Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) bünyesinde çeşitli birimlerde görev yapan Bingöl, İlçe Sosyal Yardımlaşma Müdürlüğüne asil olarak atandı.

Müdür Bingöl, konu ile ilgili olarak şunları söyledi; “1982 yılı Piraziz Şeyhli’de doğdum. İlköğretimi Şeyhli ilkokulu, Liseyi Bulancak Lisesi’den sonra Karadeniz Teknik Üniversitesi Maliye bölümünü bitirdim.2008-2012 arası Türk Telekom Giresun il müdürlüğünde finans biriminde çalıştım.2012 yılından itibaren Piraziz Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında çalışmaya başladım. Bu çalıştığım süre içinde Ankara üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde İnsan İlişkileri bölümünde Yüksek Lisansı tamamladım. Müdürümüz Sonay Çatal’ın emekliye ayrılması sonucu bir süre vekaleten yaptığım müdürlüğe Sayın kaymakamımın onayı ile atandım. Evli ve iki çocuk babasıyım. Amacımız görev yaptığımız Piraziz’de mağdur ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara devletimizin şefkat elini uzatmaktır. Tespit çalışmalarımız sonucunda ulaştığımız ailelerin yanı sıra ihtiyaç sahibi olan diğer ailelerimiz ise bizlere başvuru yapmalarıyla sıkıntılarını gidermeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

 

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.