Melisa Sözen'den Harun'suz fotoğraf!

YAŞAM 16.04.2023 - 13:36, Güncelleme: 16.04.2023 - 13:36 3638+ kez okundu.
 

Melisa Sözen'den Harun'suz fotoğraf!

Ekranların başarılı isimlerinden Melisa Sözen, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi.
Erkek arkadaşı Harun Tekin ile birlikte alışverişe çıkan güzel oyuncu, bir süre mağazaları dolaşıp yeni sezon ürünleri inceledi. Ardından meydan katında bulunan Cantinery'de baş başa yemek yiyen çift keyifli ve neşeli halleriyle dikkat çekti. Muhabirlerin fotoğraf isteğini kırmayan Melisa Sözen, tek olarak poz verdikten sonra tekrar mekana döndü.
Ekranların başarılı isimlerinden Melisa Sözen, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi.

Erkek arkadaşı Harun Tekin ile birlikte alışverişe çıkan güzel oyuncu, bir süre mağazaları dolaşıp yeni sezon ürünleri inceledi.

Ardından meydan katında bulunan Cantinery'de baş başa yemek yiyen çift keyifli ve neşeli halleriyle dikkat çekti. Muhabirlerin fotoğraf isteğini kırmayan Melisa Sözen, tek olarak poz verdikten sonra tekrar mekana döndü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.