Manisa Belediyesi üretken belediyecilikle kurum ekonomisine katkı sağlıyor

GÜNDEM 15.07.2023 - 10:22, Güncelleme: 15.07.2023 - 10:22 2628+ kez okundu.
 

Manisa Belediyesi üretken belediyecilikle kurum ekonomisine katkı sağlıyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanlığı, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde, üretken belediyecilik anlayışıyla hayata geçirilen Salihli Beton Parke, Bordür ve Büz Fabrikası’nda 2023 yılı Ocak-Haziran dönemi üretim sayılarını paylaştı.
Kamu kaynaklarının etkin ve verimli şekilde kullanılması ve Büyükşehir Belediyesi ile MASKİ Genel Müdürlüğünün ihtiyacı olan alt ve üst yapı malzemelerinin satın alma yerine üretilmesini amaçlayan fabrika, istihdama da önemli katkı sağladı. Üretim Rakamları Açıklandı Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada, fabrikada 2023 yılı Ocak-Haziran bölümünde yapılan üretim sayıları şöyle: “Kilit Parke Taşı Üretim Bölümünde; 554 bin 210 metrekare 8’lik kilit parke taşı, 216 bin 654 metrekare 20X20 renkli kare taşı ve 21 bin 400 metre bordür. Beton Boru Üretim Bölümünde; 196 adet Beton Boru Taban Elemanları (Taban, Konik, Boyun Bileziği, Baca Elemanı), 112 bin 109 metre Beton Boru (200’lük, 300’lük, 400’lük, 500’lük, 600’lük Beton Boru).” Hem Üretim Hem İstihdam Fabrika da üretimin titizlikle sürdüğünü belirten Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanı Ersoy Vitaş, “Burada Büyükşehir Belediyemizin, MASKİ Genel Müdürlüğümüzün ve ilçe belediyelerimizin ihtiyacı olan başta kilit parke taşı olmak üzere birçok taş ve boru çeşidini üreterek, Manisa’nın parasının Manisa’da kalmasını sağlıyoruz. Ayrıca günbegün kapasitesini arttırdığımız fabrikamızda istihdama da önemli katkıda bulunmuş oluyoruz” dedi.  
Manisa Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanlığı, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde, üretken belediyecilik anlayışıyla hayata geçirilen Salihli Beton Parke, Bordür ve Büz Fabrikası’nda 2023 yılı Ocak-Haziran dönemi üretim sayılarını paylaştı.

Kamu kaynaklarının etkin ve verimli şekilde kullanılması ve Büyükşehir Belediyesi ile MASKİ Genel Müdürlüğünün ihtiyacı olan alt ve üst yapı malzemelerinin satın alma yerine üretilmesini amaçlayan fabrika, istihdama da önemli katkı sağladı.

Üretim Rakamları Açıklandı

Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada, fabrikada 2023 yılı Ocak-Haziran bölümünde yapılan üretim sayıları şöyle: “Kilit Parke Taşı Üretim Bölümünde; 554 bin 210 metrekare 8’lik kilit parke taşı, 216 bin 654 metrekare 20X20 renkli kare taşı ve 21 bin 400 metre bordür. Beton Boru Üretim Bölümünde; 196 adet Beton Boru Taban Elemanları (Taban, Konik, Boyun Bileziği, Baca Elemanı), 112 bin 109 metre Beton Boru (200’lük, 300’lük, 400’lük, 500’lük, 600’lük Beton Boru).”

Hem Üretim Hem İstihdam

Fabrika da üretimin titizlikle sürdüğünü belirten Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanı Ersoy Vitaş, “Burada Büyükşehir Belediyemizin, MASKİ Genel Müdürlüğümüzün ve ilçe belediyelerimizin ihtiyacı olan başta kilit parke taşı olmak üzere birçok taş ve boru çeşidini üreterek, Manisa’nın parasının Manisa’da kalmasını sağlıyoruz. Ayrıca günbegün kapasitesini arttırdığımız fabrikamızda istihdama da önemli katkıda bulunmuş oluyoruz” dedi.

 

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.