Keşap’ta 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

SİYASET 16.07.2023 - 14:34, Güncelleme: 16.07.2023 - 14:34 5636+ kez okundu.
 

Keşap’ta 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

FETÖ'nün hain darbe girişiminin yıl dönümünde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Keşap Kent Meydanında toplandı.
Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Protokol konuşmaları, sinevizyon gösterileri, şehitler adına yapılan Kuran-ı Kerim okunması, ilçe müftüsü tarafından dua edilmesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşması, sinevizyon gösterimi ile devam etti. Programa Keşap Kaymakamı Nurullah Cemil Erciyas, Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, protokol ve vatandaşlar katıldı.  "Unutmadık Unutturmayacağız" Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür"15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlanılan Demokrasi Nöbetine Kaymakamımız Nurullah Cemil Erciyas ve hemşehrilerimizle hep birlikte omuz omuza 7. yılında da devam ediyoruz.Bu nöbet hiç bitmeyecek.Vermiş oldukları destansı mücadele sonrası hayatını kaybeden demokrasi şehitlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına ve Türk milletine sabır, gazilerimize sağlıklı ömürler diliyorum."dedi. Keşap Belediyesi tarafından kurulan dev ekranda vatandaşlar program içeriklerini izledi. Fotoğraf sergisi ise vatandaşlardan büyük ilgi gördü.
FETÖ'nün hain darbe girişiminin yıl dönümünde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Keşap Kent Meydanında toplandı.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Protokol konuşmaları, sinevizyon gösterileri, şehitler adına yapılan Kuran-ı Kerim okunması, ilçe müftüsü tarafından dua edilmesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşması, sinevizyon gösterimi ile devam etti. Programa Keşap Kaymakamı Nurullah Cemil Erciyas, Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, protokol ve vatandaşlar katıldı. 

"Unutmadık Unutturmayacağız"

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür" 15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlanılan Demokrasi Nöbetine Kaymakamımız Nurullah Cemil Erciyas ve hemşehrilerimizle hep birlikte omuz omuza 7. yılında da devam ediyoruz.Bu nöbet hiç bitmeyecek.Vermiş oldukları destansı mücadele sonrası hayatını kaybeden demokrasi şehitlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına ve Türk milletine sabır, gazilerimize sağlıklı ömürler diliyorum."dedi.

Keşap Belediyesi tarafından kurulan dev ekranda vatandaşlar program içeriklerini izledi. Fotoğraf sergisi ise vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.