‘Yavyum Ertuğrul’ tavla şampiyonası sona erdi

YAŞAM 17.07.2023 - 17:04, Güncelleme: 17.07.2023 - 17:04 4223+ kez okundu.
 

‘Yavyum Ertuğrul’ tavla şampiyonası sona erdi

Yazar Murat Akyol' un organize ettiği, 6. Geleneksel “Yavyum Ertuğrul” (Ertuğrul Öztürk) Tavla Turnuvası sona erdi.
20 kişi ile başlayan ve büyük heyecana sahne olan elemeler sonucu 10 yarışmacı turnuvaya veda etti. Çeyrek finalin ardından yarı finale kalan 5 kişi arasında çekilen kura sonucu 1 kişi direk tur atlayarak finale kaldı. Geriye kalan 4 finalistten 2' sinin elenmesine sonra turnuva 3 yarışmacı ile devam etti. Dönüşümlü yapılan karşılaşmalar sonucunda Helim Türkmen 1'inci, Namık Baltaoğlu 2'nci, İsmet Küçükbayrak’ta 3. oldu. Turnuvanın ardından düzenlenen ödül töreninde dereceye giren yarışmacılara plaketleri takdim edildi ve çeşitli hediyeler verildi. Adına düzenlenen şampiyona ile ilgili bir konuşma yapan Ertuğrul Öztürk, turnuvayı düzenleyen Yazar Murat Akyol' a ve yarışmaya katılanlara teşekkür etti. Yazar Akyol da, yaptığı konuşmada, “Bu sene değerli büyüğüm Ertuğrul Öztürk adına 6. düzenlediğimiz tavla turnuvası yine çok güzel ve unutulmaz görüntülere sahne oldu. Başta dereceye giren saygıdeğer büyüklerimiz olmak üzere tüm yarışmacı arkadaşlarımıza ve bize kapısını açan Dem Meyhane' ye sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi. Turnuva gece düzenlenen kutlama programıyla sona erdi.        
Yazar Murat Akyol' un organize ettiği, 6. Geleneksel “Yavyum Ertuğrul” (Ertuğrul Öztürk) Tavla Turnuvası sona erdi.

20 kişi ile başlayan ve büyük heyecana sahne olan elemeler sonucu 10 yarışmacı turnuvaya veda etti. Çeyrek finalin ardından yarı finale kalan 5 kişi arasında çekilen kura sonucu 1 kişi direk tur atlayarak finale kaldı. Geriye kalan 4 finalistten 2' sinin elenmesine sonra turnuva 3 yarışmacı ile devam etti. Dönüşümlü yapılan karşılaşmalar sonucunda Helim Türkmen 1'inci, Namık Baltaoğlu 2'nci, İsmet Küçükbayrak’ta 3. oldu.

Turnuvanın ardından düzenlenen ödül töreninde dereceye giren yarışmacılara plaketleri takdim edildi ve çeşitli hediyeler verildi.

Adına düzenlenen şampiyona ile ilgili bir konuşma yapan Ertuğrul Öztürk, turnuvayı düzenleyen Yazar Murat Akyol' a ve yarışmaya katılanlara teşekkür etti.

Yazar Akyol da, yaptığı konuşmada, “Bu sene değerli büyüğüm Ertuğrul Öztürk adına 6. düzenlediğimiz tavla turnuvası yine çok güzel ve unutulmaz görüntülere sahne oldu. Başta dereceye giren saygıdeğer büyüklerimiz olmak üzere tüm yarışmacı arkadaşlarımıza ve bize kapısını açan Dem Meyhane' ye sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.

Turnuva gece düzenlenen kutlama programıyla sona erdi.

 

 

 

 

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.